Glam…από την κορυφή έως τα νύχια, για τις γιορτές..

New years nails

Ας είμαστε αντικειμενικοί. Glitter, νύχια και κομψότητα δεν πάνε πάντα πακέτο. Επειδή όμως διανύουμε εορταστική περίοδο και -σχεδόν- όλα επιτρέπονται, γιατί να μην προσθέσουμε λίγη από την Χριστουγεννιάτικη λάμψη και στα νύχια μας;


Αρκεί να συνδυάσεις την σωστή δόση glitter, με το σωστό σχήμα νυχιών και τις σωστές αποχρώσεις, για να δείξουν κομψά και glamorous. Απέφυγε τα πολύ μακριά νύχια και τους συνδυασμούς με κόκκινα βερνίκια, όπως επίσης και τα πολύ μυτερά σχέδια.

 Silver and gold glitter nails
Το πιο ..προφανές, ασημί και χρυσό είναι σίγουρα ένας εντυπωσιακός συνδυασμός που δεν θυμίζει κιτς.

 Butter London dipped glitter nails
Πέρασε ένα base coat και με την άκρη του δακτύλου σου, εφάρμοσε μικρή ποσότητα glitter από την μέση της επιφάνειας του νυχιού, προς την άκρη. Διακριτικό και πολυτελές.

Μαύρα νύχια με glitter

Φυσικά το μαύρο glitter είναι πάντα chic, εντυπωσιακό και glamorous και θα ταιριάζει με όλα σου τα outfit.

 Μανικιούρ με glitter

Εφάρμοσε ασημί glitter σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και από πάνω πέρασε ένα ασχημάτιστο στρώμα από shuttered glass κομμάτια.

 Copper glitter manicure
Το glitter σε χάλκινες αποχρώσεις είναι εξίσου εντυπωσιακό με το χρυσό και το ασημί.

 Ιδέες για μανικιούρ με glitter

Με ένα σκούρο γκρι βερνίκι πέρασε το πρώτο στρώμα και δώσε μια πολυτελή νότα με σκούρο χρυσό glitter στις άκρες των νυχιών.

 The Blonds glitter mani

Ανέμειξε τα όλα μαζί για ένα statement mankicure, που πρέπει αν υποστηρίξεις και με το ανάλογο vamp μακιγιάζ. Μαύρο glitter, ασημί και χρυσά shattered glass κομμάτια αλλά και μαύρο caviar, συνδυάζονται για ένα άκρως εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Glitter nails

Ηolographic glitter και nude βερνίκι, για ένα μανικιούρ τόσο …όσο.



  





πηγη:thecover