DRAMATIC & MATTE
Μπορεί να μην είναι καθόλου πρακτικό, όμως το μανικιούρ από τον οίκο Gareth Pugh συνδυάστηκε τέλεια με την κολεξιόν του. Πρωταγωνιστές ήταν η ματ υφή, το royal blue χρώμα, το μήκος, αλλά και η άκρη με τον κύκλο.

 

MIRROR METALLIC
Οι μεταλλικές και mirror αποχρώσεις αποτελούν ένα από τα πιο καυτά trends της εποχής. Φέτος είδαμε σκούρα χρώματα, όπως το πράσινο, αλλά και λαμπερές αποχρώσεις όπως το ασημένιο και το χρυσό.

 

EXTRA LARGE
Τα ξεχωριστά stickers μπορούν να γίνουν το μέσο για να περάσετε το δικό σας μήνυμα, μέσω του μανικιούρ σας. Τουλάχιστον αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο οίκος Vivienne Westwood, χρησιμοποιώντας μεγάλα γράμματα και απλότητα στις αποχρώσεις.

 

DRAMATIC 3D
Τα διακοσμημένα με στολίδια 3D νύχια, φέτος ξεχώρισαν ιδιαίτερα και τράβηξαν θετικές εντυπώσεις αφού εντυπωσίασαν με την δημιουργικότητα τους. Τα ανατρεπτικά μανικιούρ είχαν έντονες άκρες, στολίδια και κρύσταλλα σε σκοτεινές αποχρώσεις.

 

DYNAMIC TIP
Μια ακόμη ενδιαφέρουσα τάση, η οποία θέλει την άκρη του μανικιούρ να ξεχωρίζει. Στο συγκεκριμένο μανικιούρ μπλέκονται η ματ, χρυσή υφή με την πορτοκαλί άκρη των νυχιών. Στις πασαρέλες υπήρχε μεγάλη ποικιλία συνδυασμών, αλλά και χρωμάτων.

 

VINTAGE ORNAMENTS
Ακόμη ένα εντυπωσιακό 3D σχέδιο, το οποίο άντλησε έμπνευση από την εποχή του vintage. Παστέλ αποχρώσεις, χρυσές λεπτομέρειες και στολίδια χαρίζουν στο μανικιούρ μια δραματική και ελαφρώς νοσταλγική διάθεση.

 

MONO DESIGN
Βάζοντας μόνο ένα κυρίαρχο σχέδιο σε ένα μανικιούρ, το κάνεις να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Αυτή ήταν η λογική του Mono design, της τάσης που είδαμε και στον οίκο Antonio Marras, ο οποίος συνδύασε glossy black χρώμα με ένα εκκεντρικό σχέδιο στον δείκτη, χαρίζοντας ένα ελκυστικό μανικιούρ.

 

GOLDEN TOUCH
Το σκούρο μοβ συνδυάζεται με το χρυσό και την
τέχνη του nail art. Το μοβ κυριαρχεί σε όλα τα νύχια, ενώ στα δυο τελευταία το χρυσό αναδεικνύει την λάμψη του σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο με μαύρες λεπτομέρειες.


 

BLACK & RED
Πρωταγωνιστής του μανικιούρ είναι το εφέ της αντίθεσης το οποίο το βλέπουμε τόσο στον συνδυασμό μαύρου και κόκκινου, όσο και στην gloss υφή η οποία έρχεται σε αντίθεση με την ματ. Η απολαυστική λεπτομέρεια είναι τα άνθη, αλλά και τα λαμπερά strass.

 














πηγη:myextension