Τι Κάνουμε όταν δεν πολυμερίζονται τα υλικά μας;

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυμερισμος νυχια

Σε όλες τις τεχνίτριες πιστεύω πως τους έχει συμβεί κάποια στιγμή να μην πολυμερίζονται τα υλικά τους, είτε αυτό είναι κάποιο Gel Camouflage, είτε κάποιο ημιμόνιμο, ανεξαρτήτως εταιρείας – για να μη παρεξηγηθούμε.

Εσείς απλώνεται κανονικά το χρώμα σας και αυτό μετά τον πολυμερισμό να ζαρώνει, αντίστοιχα στα Gelνα ‘’ χτίζετε ‘’ το νύχι και μετά το πολυμερισμό να φεύγει κομμάτια το υλικό. Εκτός από το να βγάλουμε στην αχρηστία είτε τα υλικά  μας είτε το φουρνάκι μας, υπάρχουν κάποια tips που μπορούμε να εφαρμόσουμε. 


 Αποτέλεσμα εικόνας για uv led nails


Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι γι’ αυτό το « ζάρωμα » στα ημιμόνιμα χρώματα μπορεί να φταίει η υψηλή περιεκτικότητα τους σε χρωστική; Ακολούθως και στα Gel. Πως το αντιμετωπίζουμε λοιπόν; Η λύση είναι μία και απλούστατη, αραιώνουμε τη χρωστική με διάφανο υλικό, δηλαδή πολύ απλά προσθέτουμε βάση ή top στο ημιμόνιμο μας και μη φοβάστε ότι θα χαθεί η καλυπτικότητα του χρώματος, αντιθέτως θα στρώνει και πιο όμορφα. Στη περίπτωση του Gel αναμιγνύουμε το σκούρο με διάφανο και χτίζουμε κανονικά έχοντας λύσει το πρόβλημα μας. 










πηγη:crocus