Price is what you pay. Value is what you get!!

Φωτογραφία του χρήστη B.S. Hybrid Polish Greece konstantinos kavvadias.
Η εταιρία G.K. COMMERCIAL LTD, πρωτοπόρος από το 2011 στα καινοτόμα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης άκρων, προσφέρει τις πλεόν αξιόπιστες λύσεις στα πιο διάσημα σαλόνια ομορφιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη και σε εκατοντάδες επαγγελματίες ομορφιάς.

Με μέριμνα, παρακολούθηση και ευθύνη, παράγονται σε εργοστάσια της Ευρώπης και του κόσμου, προϊόντα που καλύπτουν όλη τη γκάμα των καλλυντικών, αναλώσιμων, εργαλείων και συσκευών που απαιτούνται για την λειτουργία ενός nail salon ή την παροχή υπηρεσιών του επαγγελματία τεχνίτη ονυχοπλαστικής.



Εξειδικεύοντας την γνώση αλλά και την πολυετή εμπειρία των στελεχών και των συνεργατών, η εταιρία πήγε ένα βήμα παραπέρα την περιποίηση των νυχιών και εισάγει πρώτη στην αγορά τα υβριδικά προϊόντα.



Υβριδικά βερνίκια B.S. Hybrid Polish, υβριδικά gel χτισίματος B.S. Hybrid Gel, μεταλλικά εργαλεία, αναλώσιμα και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά οι εκατοντάδες επαγγελματίες και τα σαλόνια ομορφιάς.


Σήμερα, αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την ανάγκη για μεγαλύτερη ευκολία, για προϊόντα όχι μόνο απόλυτα αξιόπιστα αλλά και πολύ εύκολα στη χρήση, προχωράει μέσα από την συνεργασία με τα πιο εξειδικευμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης καλλυντικών προϊόντων, στην ολοκλήρωση της παραγωγής του προϊόντος που ήρθε για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για την περιποίηση νυχιών.


Όλα αλλάζουν λοιπόν, μέσα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του βερνικιού νέας γενιάς Jackie O’ Weekly Polish, το στυλ όμως μένει αναλλοίωτο.
 
Δείτε παρακάτω δημιουργίες που έχουν γίνει από τεχνήτριες/τεχνήτες, με προϊόντα της εταιρίας.

Ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, το μοιράστηκαν και εμείς το παρουσιάζουμε εδώ! Μπορείτε να μοιραστείτε και εσείς τις δημιουργίες σας με την διαδικτυακή μας κοινότητα, κάνοντας μας tag στο facebook @Kontantinos Kavvadias και στο instagram #bshybridpolish και #hybrid_polish και να δώσετε την ευκαιρία σε συναδέλφους να θαυμάσουν τη δουλειά σας!

  
 
πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου