Tips για τέλειο γαλλικό μανικιούρ!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα κομψό στυλ που παραμένει δημοφιλές μέχρι σήμερα. Παρακάτω θα σας δώσουμε μερικά tips, για να μπορέσετε να κάνετε μόνη σας το τέλειο γαλλικό μανικιούρ!

 
Αφαιρέστε το παλιό μανό
 
Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αφαιρέσετε το μανό από τα νύχια σας. Αν έχετε σκούρο χρώμα στα νύχια σας αφαιρέστε με ασετόν αλλιώς αν έχετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση θα ήταν προτιμότερο να την αφαιρέσετε με ξεβαφτικό νυχιών χωρίς ασετόν.
 
Ετοιμασία νυχιών
 
Ένα πολύ βασικό σημείο είναι η ετοιμασία των νυχιών. Είναι ένα βασικό κομμάτι που θα βοηθήσει στην διάρκεια του γαλλικού.
  • Βουτήξτε τα χεριά σας σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν.
  • Κόψτε τα νύχια σας με ένα ψαλιδάκι.
  • Αν έχετε πετσάκια ή παρανυχίδες χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο στικ για να τα σπρώξετε προς τα μέσα
  • Τέλος, λιμάρετε τα νύχια και δώστε το σχήμα που θέλετε.
 
Βάψτε τα νύχια σας
 
Και τώρα στο κυρίως θέμα: το βάψιμο των νυχιών. Για το γαλλικό θα χρειαστείτε 2 χρώματα ένα για την βάση και ένα για την άκρη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι κάποιος να κάνει ένα γαλλικό μανικιούρ από το κλασσικό με ουδέτερα χρώματα όπως και με φωτεινά χρώματα (εδώ μπορείτε να αφήσετε τα βήματα με το λευκό ανάλογα την επιλογή σας)
Οδηγίες: 
  1. Ξεκινήστε με το base coat, απλώστε ένα λεπτό στρώμα στο μικρό δαχτυλάκι και συνεχίστε στα υπόλοιπα δάχτυλα.
  2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα από το μανό που έχετε επιλέξει ξεκινώντας από την μέση μετά δεξιά και μετά αριστερά. Συνεχίστε στα υπόλοιπα νύχια και μόλις στεγνώσουν περάστε ένα δεύτερο στρώμα. Είναι προτιμότερο να κάνετε λεπτές στρώσεις με δύο στρώμα γιατί βοηθάει να παραμείνει το μανό περισσότερο στα νύχια.
  3. Στα κλασσικά γαλλικά μανικιούρ η λευκή γραμμή είναι ευθεία, ωστόσο, εάν κάνετε την γραμμή με την φυσική καμπύλη που έχει το νύχι σας θα τα κάνουν να φαίνονται πιο μακρυά.
  4. Καθαρίστε τυχόν λάθη με ένα ξυλάκι τυλιγμένο σε βαμβάκι ή μια μπατονέτα,το οποίο θα είναι βουτηγμένο σε ασετόν.
  5. Τελειώστε με ένα λεπτό στρώμα από top coat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 πηγη:lolita


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου