Έτσι θα αποκτήσεις όμορφα άκρα! Όλα τα μυστικά για τέλεια νύχια..

Ομορφιά στα… άκρα! Τα μυστικά για τέλεια νύχια

Οι άντρες προσέχουν πολύ τα χέρια μιας γυναίκας και τους αρέσει να βλέπουν όμορφα και περιποιημένα νύχια. Πέρα από εκείνους όμως, και σε εμάς αρέσει να έχουμε υπέροχα άκρα!
 
Για να το πετύχουμε πρέπει να τα φροντίσουμε σωστά και να τους δώσουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας κάθε εβδομάδα για ένα τέλειο homemade manicure! Μοιραζόμαστε μαζί σου μερικά... ακραία μυστικά!


- Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρθένο ελαιόλαδο για να περιποιηθείς τα νύχια σου, ειδικά αν είναι αδύναμα ή σπασμένα. Άφησε τα για λίγα λεπτά στο λάδι, περίπου μία φορά τις δέκα μέρες και θα δεις πραγματική διαφορά. 


- Για να απομακρύνεις το αντιαισθητικό κιτρίνισμα, στύψε λίγο λεμόνι σε ένα μπολάκι και βούτηξε τα νύχια σου για μερικά λεπτά. Είναι ο πιο έγκυρος φυσικός τρόπος για να επαναφέρεις τη λευκότητά τους. 


- Όταν βάζεις την κρέμα χεριών σου κάνε απαλό μασάζ περιφερειακά των νυχιών. Έτσι θα μαλακώσεις τα πετσάκια και όταν πας να τα απομακρύνεις θα δυσκολευτείς λιγότερο. 


- Χρησιμοποίησε γάντια όταν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού. 


- Μην ξεχνάς να βάζεις βάση πριν απλώσεις το βερνίκι. Είναι πολύ σημαντικό. 


- Καλό είναι να αφήνεις μικρά διαστήματα χωρίς να βάψεις τα νύχια σου, ώστε να ξεκουράζονται και να αναπνέουν. 


- Χρησιμοποίησε σκληρυντικό με πολυβιταμίνες και περιποιητική δράση. Ναι, τα προϊόντα έχουν εξελιχθεί πολύ!


- Εμπλούτισε τη διατροφή σου με τροφές που χαρίζουν σίδηρο, ασβέστιο και βιταμίνες. Τα νύχια είναι ένα ακόμη σημείο του σώματος που αντανακλά τον σωστό τρόπο ζωής!








πηγη:dearmom