Red Nails Forever!! Tα πιο διάσημα κόκκινα βερνίκια νυχιών..

Σχετική εικόνα

Τα κόκκινα νύχια συμβολίζουν την θηλυκότητα και γοητεύουν τους άντρες. Το προτιμούν οι γυναίκες στο καθημερινό τους μανικιούρ και μαζί με το γαλλικό είναι η κορυφαία επιλογή τους.
 
Εμείς ψάξαμε (ξανά για εσάς) και βρήκαμε ποια κόκκινα προτιμούν οι γυναίκες στις καθημερινές τους αγορές. Δοκίμασε κάποιο από τα 10 παρακάτω και θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένη..


Αποτέλεσμα εικόνας για essie red 

Πρωτοποριακό στριφογυριστό πινέλο με κωνικό τελείωμα που παρέχει άψογο τελείωμα και καλυπτικότητα. Πλουσιότερο και πιο καλυπτικό χρώμα που δε φθείρεται. Χωρίς χρήση βάσης. Πολυτελής συσκευασία εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική. Μιμείται τον στροβιλισμό ενός καλοραμμένου φορέματος. Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός. Άνετο στο κράτημα. Βάση πινέλου και βουρτσάκι με αποκλειστικό σύστημα για να μην στάζει. Πιο πλατύ πινέλο που δίνει καλύτερη κάλυψη. Με κωνικό τελείωμα για να εναποθέτει την ιδανική ποσότητα βερνικιού για το νύχι.


Σχετική εικόνα

Επαγγελματικό χρώμα & λάμψη. Διάρκεια έως 10 ημέρες.


Σχετική εικόνα

Το Infallible Gel Effect Nail Polish της L’ Oreal Paris είναι το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι για εφαρμογή στο σπίτι! Περιλαμβάνει τεχνολογία gel που χαρίζει 12 ημέρες διάρκεια, άψογο αποτέλεσμα και έντονο χρώμα!


Αποτέλεσμα εικόνας για orly red nail

Βερνίκι νυχιών από τη συλλογή με τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις. Επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μεγάλη διάρκεια και αντοχή.Ειδική σύνθεση για πολύ γρήγορο στέγνωμα. Το εργονομικό καπάκι Gripper Cap προσφέρει εύκολο άνοιγμα, ενώ το πινέλο υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζει ομοιομορφία στην εφαρμογή. Ιδανική χρήση σε συνδυασμό με τα base coat και τα top coat της Orly. Δεν περιέχει DBP, φορμαλδεΰδη και τολουένιο.


Αποτέλεσμα εικόνας για essence red nail

Αγάπη που διαρκεί στον χρόνο! Η επόμενη γενιά στα βερνίκια Essence είναι εδώ! Η ειδική φόρμουλα χαρίζει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, απίστευτη γυαλάδα gel και κάνει το μανικιούρ σας να διαρκεί για μέρες. Η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει έντονο χρώμα σε συνδυασμό με άψογη κάλυψη.


Αποτέλεσμα εικόνας για zero time red nail

Το πιο οικονομικό από όλα...στην απίστευτη τιμή των 67 λεπτών.


Αποτέλεσμα εικόνας για opi red nail

Βερνίκι επαγγελματικής ποιότητας και εφαρμογής, που προσφέρει πλούσιο χρώμα και μεγάλη διάρκεια χωρίς τη χρήση λάμπας.


Αποτέλεσμα εικόνας για mavala red nail

Τα MiniColor’s της Mavalaέχουν πάνω από 50 χρόνια ζωής. Τα βερνίκια που ξεκίνησαν στα 60’s, στην εποχή της πλισέ μίνι φούστας και εμπνεύστηκαν και ενέπνευσαν την μόδα της κάθε εποχής από τότε, είναι ακόμα και σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ.


Αποτέλεσμα εικόνας για golden rose red nail

Το νέο βερνίκι νυχιών Prodigy Gel Duo από την Golden Rose δίνει την ‘’εμφάνιση gel’’, χαρίζει τέλεια λάμψη και γυαλιστερό τελείωμα. Διαρκεί πάνω από 7 ημέρες και στεγνώνει σε φυσικό φως χωρίς την ανάγκη UV λάμπας. Αφαιρείτε εύκολα όπως κάθε κοινό βερνίκι με acetone free.
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για cnd red nail

Εβδομαδιαίο βερνίκι νυχιών. Εφαρμόζεται εύκολα. Προσφέρει μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα. Επαγγελματικό φινίρισμα και τέλεια κάλυψη. Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, DBP και τολουένιο.











πηγη:imodaeinaitexni