Τα λευκά βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Χειμώνας

50016822_371344306762750_650030050275491840_n

Το λευκό χρώμα στα νύχια το έχετε συνδέσει με τις νύφες, με το καλοκαίρι και ίσως με τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. Μα πόσο λάθος; Είναι τέλειο και ειδικά το χειμώνα. Θεωρείται κλασικό, chic και κυρίως ταιριάζει με τα πάντα.


Για κάποιο περίεργο λόγο, που κάποια στιγμή θα τον μάθω, οι nail artists δεν το προτείνουν. Ίσως βέβαια είναι επιφυλακτικοί αφού κι εκείνοι γνωρίζουν ότι μάλλον θα είστε αρνητικές. Ήρθε η ώρα λοιπόν να το δείτε με άλλο μάτι γιατί το λευκό βερνίκι δεν είναι ένα. Έχει πολλές μορφές. Μπορεί να έχει στη σύνθεση του shimmer ή glitter, να είναι απαλό και σχεδόν διάφανο, opaque η με μια δόση ροζ.

Ας δούμε τα ωραιότερα και φροντίστε αύριο κιόλας να βρεθεί ένα τουλάχιστον στο νεσεσέρ σας...

Essie Nail Polish, Marshmallow: Θυμίζει πράγματι ζαχαρωτό. Είναι τρυφερό, απαλό και παράλληλα λαχταριστό.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Essie Nail Polish, Marshmallow

Smith & Cult Nailed Lacquer, Regret the Moon: Αποδεικνύει ότι μια παστέλ απόχρωση μπορεί να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Κρύβει μια δόση ροζ στη σύνθεση του που το μεταμορφώνει σε αιθέριο baby pink.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Smith & Cult Nailed Lacquer, Regret the Moon

OPI Nail Lacquer, Funny Bunny: Σας χαρίζει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τρία διαφορετικά looks. Αν απλώσετε μία μόνο στρώση δημιουργείτε ένα αέρινο και απαλό mani, με δύο στρώσεις είναι διακριτικό μεν αλλά κομψό ενώ με τρεις αποκτά ένα τέλειο opaque φινίρισμα.

 Αποτέλεσμα εικόνας για OPI Nail Lacquer, Funny Bunny

Nars Nail Polish, Ecume: Η απόχρωση τους θα μπορούσε να λέγεται και “Σύννεφο” αφού μας το θυμίζει πολύ. Είναι ρομαντικό, ολόλευκο, με μια αίσθηση ονειρική. Είναι κατάλληλο για τις ρομαντικές υπάρξεις που δεν θέλουν να προκαλούν αλλά ούτε να περνούν απαρατήρητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nars Nail Polish, Ecume:

Zoya Nail Lacquer, Genesis: Υπάρχει κάτι ωραιότερο από το ιριδίζον ή ελαφρώς περλέ λευκό χρώμα στα νύχια. Και μην μου πείτε ότι είναι ξεπερασμένο γιατί κάνετε μεγάλο λάθος. Είναι ότι πιο κομψό, ιδιαίτερο και αφού οι μεταλλικές μικροσκοπικές του νιφάδες μοιάζουν με διαμάντια. Ίσως το μοναδικό που ταιριάζει ακόμα και το πιο επίσημο, βραδινό look.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Zoya Nail Lacquer, Genesis






  

πηγη:faysbook