To mani της ημέρας είναι baby blue και ταιριάζει σε όλες τις ρομαντικές ψυχές!


Modern nails

Οι nude και οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια είναι γοητευτικές, κολακευτικές και ρομαντικές. Και μιας και προετοιμάζεστε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (μην πείτε όχι γιατί θα είναι ψέμα), καλό είναι να ξεκινήσετε με μια απόχρωση απαλή.
 
Το baby blue για παράδειγμα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Απαλό και διακριτικό μεν αλλά με μια κρυμμένη ένταση που όποιος ενδιαφέρεται θα την αντιληφθεί.

Είναι τόσο όμορφο χρώμα που δεν χρειάζονται πολλά σχέδια και υπερβολές αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε κάτι τέτοιο θα το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς σας προτείνουμε ένα μικροσκοπικό κρύσταλλο ή πέρλα έτσι για την τσαχπινιά του θέματος. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος οπότε δεν θα χρειαστεί να το σκεφτείτε. Επίσης, είναι ένα από τα χρώματα που θα  δείτε παντού την άνοιξη μιας και είναι huge trend.

Είναι μεν απαλό αλλά δεν είναι αδιάφορο και αυτό σημαίνει ότι τραβάει τα βλέμματα οπότε θα πρέπει τα νύχια σας να είναι περιποιημένα και τέλεια. Αν το κάνετε μόνες στο σπίτι φροντίστε να απλώσετε ένα scrub σε χέρια και νύχια κάνοντας απαλό μασάζ για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά και απλώνετε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Δεν ξεχνάτε βάση και top coat ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας με το πρώτο και να χαρίσετε λάμψη και διάρκεια με το δεύτερο.

Το baby blue δεν σας περιορίζει αφού μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα τα χρώματα και looks. Είναι μεν ρομαντικό αλλά μπορεί να γίνει εύκολα vintage, rock, pop και chic. Δεν θέλω λοιπόν να ανησυχείτε. Επίσης δείχνει τέλειο τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να επιλέξετε ένα βερνίκι με απαλό shimmer στη σύνθεση του αν θέλετε απαραίτητα κάτι πιο glam. Ή να βάψετε δύο μόνο νύχια με ένα βερνίκι με glitter σε ασημί κατά προτίμηση απόχρωση ή λευκό του πάγου.
 
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο.

 
 Modern nails
Vivid nails
 Manicure 2018
 Vivid nails
Unusual nails
 babyblue
Original nails
 New Year nails 2018
 Pink and blue nails









πηγη:faysbook