Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο

Με γέλια με φωνές...με καφέ το πρωί... με πολύ κέφι και πολλές δημιουργίες, μάθατε τεχνικές από απλό μανικιούρ, combi manicure, dry manicure, πεντικιούρ Spa μανικιούρ πεντικιούρ, Nail art , γραμμικό με συνεργασία συναδέλφων από Αθήνα,
καταξιωμένους επαγγελματίες, Gel, Ακρυλικό Acrygel με φορμα, κάνοντας μου στο τέλος και δικά σας δημιουργήματα για να μου δείξετε ότι πραγματικά πήρατε πράγματα, και αυτό είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά με ανταμείβει...!!!

Έτσι κλείσαμε λοιπόν το πρώτο μας τμήμα ονυχοπλαστικής με τα κορίτσια μου, κάθε ένα ξεχωριστό και πραγματικά θα μου λείψετε απίστευτα...!!!

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλες, να συνεχίσετε αυτό που μάθατε ως τώρα και Να ανέβετε ψηλά... πολύ ψηλά και να είμαι περήφανη για σας...!!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κοντινό πλάνο και κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ποτό
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

 Οι σπουδές νυχιών στο Laif beauty academy σας οδηγούν με σιγουριά στην επιτυχία.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

 Σπούδασε Make Up Artist και απόκτησε πτυχίο από την σχολή Laif Beauty Academy. Απέκτησε το δίπλωμά σου και ετοιμάσου να σταδιοδρομήσεις στο λαμπερό χώρο της ομορφιάς.

 
  
Οι σπουδές Μακιγιάζ και Αισθητικής στη Σχολή Ομορφιάς του Laif Beauty Academy απευθύνονται σε σπουδάστριες που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα της αισθητικού προσώπου και της μακιγιέζ (Make-up-artist).

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο και κείμενο

 Μέσα από το Πρόγραμμα Spa Therapist ο εκπαιδευόμενος αποκτά τη δυνατότητα είτε εργάζεται ήδη σε κέντρα αισθητικής, ομορφιάς και φυσικοθεραπείας είτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στο σχετικό κλάδο, να αποκτήσει Πιστοποιημένες γνώσεις με τις οποίες θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του στην αγορά εργασίας και παράλληλα θα θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, κείμενο και κοντινό πλάνο

 Με τις εξειδικευμένες γνώσεις που σας παρέχονται και την απόκτηση τίτλου σπουδών που σας απονέμεται, είστε έτοιμοι να βγείτε στην αγορά εργασίας και να στελεχώσετε κομμωτήρια, nail saloon κ.α.

Laif Beauty Academy
Ι. Τσαβαρή 2 - Ανάληψη Ρόδος
2241304909 - 6942474737









πηγη:everything4nails


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου