Θα μπορούσε το άρωμά σας να μεθύσει έναν άντρα;

Αποτέλεσμα εικόνας για parfen

Γυρίζεις στα beauty shops και ψάχνεις να βρεις το άρωμα που θα σε κερδίσει; Το αγαπημένο σου άρωμα σταμάτησε να κυκλοφορεί; Θέλεις να βρεις το κατάλληλο, για να δωρίσεις σε πρόσωπο που γιορτάζει;
 
Η MD Beauty Shop ασχολείται με τομείς της αισθητικής. Κίνητρό της είναι η κομψή ομορφιά χωρίς τις ανούσιες υπερβολές. Αγαπάει να τονίζει ή και να διορθώνει ελαφρώς, ότι η φύση μας δώρισε απλόχερα. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία αναζητά και προτείνει πάντα επιλεγμένα και άριστα προϊόντα. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για parfen

Στην MD Beauty θα βρεις τα Parfen Perfumes. Η Parfen είναι ένα brand κορυφαίου εργοστασίου αρωμάτων. Καταφέρνει να παρασκευάζει με επιτυχία, υψηλής ποιότητας αρώματα τύπου των πιο γνωστών οίκων. Παράγει πάνω από 350 τύπους αρωμάτων και σίγουρα θα βρεις αυτό που έψαχνες. Όλα τα αρώματα περιέχουν υψηλή συγκέντρωση αρωματικής σύστασης έως 22/% για τα γυναικεία και 18% για τα ανδρικά. Αυτό εξασφαλίζει αντοχή και απίστευτη διάρκεια, που ξεπερνάει τις 12 ώρες. Πελάτες ανέφεραν ότι και την επόμενη μέρα τους ρωτούσαν τι άρωμα φορούν!

 Αποτέλεσμα εικόνας για parfen

 Με επιλεγμένες και άριστες πρώτες ύλες, υψηλή συγκέντρωση αιθέριων ελαίων και κορυφαίες φόρμουλες, που αγγίζουν το 95% της ομοιότητας με αυτών των παγκοσμίως εμπορικών σημάτων, σε ελκυστικότατες τιμές! 

 Αποτέλεσμα εικόνας για parfen

Περιηγηθείτε στο site και επιλέξτε ένα από την τεράστια ποικιλία αρωμάτων. 









πηγη:everything4nails


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου