Οι τάσεις στο μανικιούρ για το Καλοκαίρι!


Αυτές είναι οι απόλυτες τάσεις στο μανικιούρ για το Καλοκαίρι! Εσύ ποια θα επιλέξεις να υιοθετήσεις; Οι τάσεις στο μανικιούρ για την σεζόν έρχονται να μας εντυπωσιάσουν αφού η φαντασία συναντά τη δημιουργικότητα και το παλιό συνδέεται με το καινούριο με πολύ όμορφο τρόπο!


Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις τάσεις μία προς μία;

1. Επιστροφή και παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ
Μπορεί να μην ακούγεται σαν κάτι καινούριο αλλά το γαλλικό επανέρχεται και μάλιστα θα φορεθεί με δύο τρόπους και παραλλαγές.

  Anoiksi Kalokairi3
 
Ο ένας είναι με τα γνωστά και κλάσσικα χρώματα (γαλακτερο, ροζ απαλό) και την άσπρη γραμμή στην άκρη, με τετραγωνισμένο σχήμα.

Ο δεύτερος είναι πιο παιχνιδιάρικος.. Συνδυάζει nude βάση (σχεδόν διάφανη) με χρωματιστές γραμμές γαλλικού ή pastel βάση με έντονη και πιο παχιά γραμμή στην άκρη.

Anoiksi Kalokairi4
 
Φέτος το γαλλικό προτείνεται και σε πιο οβάλ και αμυγδαλωτά νύχια και με τη γραμμή διαγώνια στο νύχι.

2. Ημιδιάφανα χρώματα
Σχεδόν σαν να φαίνονται τα νύχια άβαφα αλλά γυαλιστερά προτείνεται για φέτος. Χρώματα που τα κάνουν να φαίνονται καθαρά κι όμορφα. Άσπρο απαλό και ροζ που δημιουργούν μια καλή βάση για σχέδια με γραμμές ή και πιο αφηρημένα.

Anoiksi Kalokairi5
 
3. Glitter
Φέτος θα φορεθεί στα νύχια με διαφορετικό τρόπο. Trend του 2019 είναι να βάψουμε με glitter το επάνω μέρος του νυχιού (παράλληλα με το δέρμα) σαν ανάποδο γαλλικό σε nude ή σκούρα βάση ή να χωρίσουμε το νύχι στα δύο βάφοντας το μισό με glitter και το μισό με ένα άλλο χρώμα.

Anoiksi Kalokairi6
 
4. Ρίγες και γραμμές
Σε συνέχεια του χειμερινού trend ακολουθεί και το καλοκαιρινό αντίστοιχο trend που θέλει τις γραμμές και τις ρίγες σε έντονα χρώματα. Φέτος μας κερδίζει το έντονο contrast.

Anoiksi Kalokairi7
 
5. Mix and match
Super τολμηρό αλλά γιατί όχι, ένα μανικιούρ με έντονα σχέδια και χρώματα σε όλα τα νύχια για όσες είναι fan του nail art.

Anoiksi Kalokairi8
 
6. Metallics
Τα μεταλλικά χρώματα που ήρθαν τη σεζόν του φθινόπωρου-χειμώνα 18-19, θα παραμείνουν και το καλοκαίρι και θα εντυπωσιάσουν γιατί με μαυρισμένο δέρμα δείχνουν ακόμα πιο ωραία.

Anoiksi Kalokairi9
 
7. Τριχρωμίες
Κι ενώ μέχρι τώρα ψάχναμε συνδυασμούς δύο χρωμάτων έως τώρα για τα νύχια μας, φέτος θα μπορούμε να προσθέσουμε κι ένα τρίτο. Προϋπόθεση τα δύο να είναι παστέλ και το τρίτο πιο έντονο.

Anoiksi Kalokairi10
 
8. Dear dark colours
Must και για το καλοκαίρι τα σκούρα χρώματα, οπότε πλέον δεν τα κατατάσσουμε στα χειμωνιάτικα χρώματα αλλά στα all year long!

 
Anoiksi Kalokairi11 



  





πηγη:missbloom


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου