Jelly Nails. Hot, cool και super καλοκαιρινά!

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα βαρεθούμε ποτέ να κοιτάμε τους λογαριασμούς των nail artists στο Instagram. Και διαρκώς μας εκπλήσσουν, πότε με τις εμπνεύσεις και πότε με το ταλέντο τους. Μια μαρμάρινη επιφάνεια, ένα φρούτο, μια εικόνα, ένα emoji ή ακόμη και ένα πετράδι μπορεί να μεταμορφωθεί σε μικρό έργο τέχνης. 


Με τα μικροσκοπικά πινέλα τους αλλά και τη φαντασία τους καταφέρνουν να δημιουργήσουν σε μια τόσο μικρή επιφάνεια αριστουργήματα. Κάθε εποχή του χρόνου έχουν και διαφορετικές ιδέες. Και τώρα, λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι, επαναφέρουν στο προσκήνιο το πιο hot και γλυκό μαζί nail look. Πρόκειται για τα jelly nails που θυμίζουν ζελεδάκια (ναι τα αγαπημένα όλων μας) και έχουν τέλεια χρώματα και μια διαφάνεια στις άκρες των νυχιών που πολύ μας αρέσουν. 


Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να έχετε πολύ μακριά νύχια για να υιοθετήσετε το look μια και μόνο με αυτό τον τρόπο θα δείχνει τέλειο το εφέ. Εναλλακτικά θα πρέπει να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ να προσχωρήσει στην μέθοδο των τεχνητών. Εμείς εδώ δεν τα αγαπάμε πολύ αλλά αν εσείς το έχετε αποφασίσει είμαστε μαζί σας.

Απλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικά μια και το μήκος, ειδικά αν δεν το έχετε συνηθίσει, θα σας δυσκολέψει στην καθημερινότητα σας. Παράλληλα χρειάζονται συντήρηση τουλάχιστον μια φορά το μήνα που σημαίνει ένα επιπλέον έξοδο αλλά και αρκετός χρόνος στη μανικιουρίστ σας. 

Εμείς απλά σας ενημερώνουμε για να μη λέτε ότι δεν σας έχουμε προειδοποιήσει.

Επειδή όμως ξέρουμε ότι θα ενθουσιαστείτε με τα jelly nails και είναι πολύ πιθανό να το αποκτήσετε σας προειδοποιούμε. Τώρα, αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν φυσικά, μακριά νύχια μην το σκέφτεστε καθόλου. Κλείστε το ραντεβού σας και ενημερώστε την nail artist για το look και το χρώμα που θέλετε.

Δείτε στη συνέχεια τα αγαπημένα μας και επιλέξτε:

 Αποτέλεσμα εικόνας για jelly nails
Σχετική εικόνα
 Αποτέλεσμα εικόνας για jelly nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για jelly nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για jelly nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για jelly nails








πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου