Simple Nails. Απλά, διακριτικά και chic!

 Natural nails

Τα έντονα χρώματα αλλά και τα σχέδια στα νύχια πολύ τα αγαπάμε και το γνωρίζετε. Το ίδιο κι εσείς βέβαια, σας βλέπουμε. Αυτός είναι ο λόγος που σας προτείνουμε όλα τα trends της σεζόν αλλά και τα πιο πρωτότυπα looks των nail artitsts. Κι εσείς σε κάθε σας ραντεβού με την προσωπική σας μανικιουρίστ της ζητάτε το αγαπημένο σας.


 Φέτος τα έντονα (μέχρι και φλούο) χρώματα είναι μεγάλη τάση όπως επίσης τα γραμμικά σχέδια, τα λουλούδια, το glitter και το shimmer. Η απόχρωση που θα κάνει πάταγο είναι το κοραλί αφού σύμφωνα με την Pantone είναι το χρώμα της χρονιάς. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι μεταλλικές και ιδιαίτερες ενώ πέρλες και μικρά, χρωματιστά κρύσταλλα έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνιση τους.

 Cute fashion nails

Παρ’ όλα αυτά τα “ήσυχα”, σχεδόν διάφανα χρώματα στα νύχια συνεχίζουν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε είναι πάντα chic και υπέροχα. Ταιριάζουν με όλα τα looks, τις περιστάσεις και τις εποχές. Δεν σας περιορίζουν όσο αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς και τo outfit. Παράλληλα τα βερνίκια που έχουν απαλό χρώμα μπορείτε να τα απλώσετε εύκολα και μόνες το σπίτι. Είναι ιδανικά δηλαδή αν δεν προλαβαίνετε να επισκεφτείτε τη μανικιουρίστ αλλά έχετε ραντεβού ή meeting και θέλετε τα νύχια σας να είναι περιποιημένα.

 May nails

Βέβαια, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι όσο πιο nude και απαλό είναι το nail look τόσο πιο φροντισμένα πρέπει να είναι τα νύχια σας και η περιοχή γύρω από αυτά. Αν λοιπόν επιλέξετε να υιοθετήσετε τις συγκεκριμένες αποχρώσεις να ζητήσετε από τη nail artist να τα περιποιηθεί με προσοχή.

 Cute fashion nails

Εσείς μπορείτε να κάνετε peeling στα χέρια αλλά και γύρω από τα νύχια. Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τα πετσάκια αν δεν είστε επαγγελματίας γιατί το πιθανότερο είναι να τραυματίσετε την περιοχή. 

 

Κρατήσετε νύχια και χέρια πλούσια ενυδατωμένα και μην ξεχάσετε να απλώσετε base και top coat ώστε να παραμείνει το βερνίκι στη θέση του για αρκετές ημέρες.

Ας δούμε τώρα μερικά από τα ωραιότερα, απλά nail looks:

Simple nail art

Two-color nails

Evening nails

Nails for September 1

Summer nails 2017




πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου