Αυτό είναι το πιο hot χρώμα στο μανικιούρ για το φετινό καλοκαίρι

mani-90

Αν θέλεις- σε αντίθεση με τα nude χρώματα- μία πιο έντονη, δροσερή, καλοκαιρινή και ζεστή απόχρωση για τα νύχια σου φέτος το καλοκαίρι, τότε το κοραλί φιγουράρει μέσα στις πρώτες επιλογές.
 
Πιο ανοιχτό και παιχνιδιάρικο από το κόκκινο, κάτι ανάμεσα σε ροδακινί και παλ ροζ, το καραλί είναι ξεκάθαρα μέσα στη λίστα με τα χρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές, ηλιοβασιλέματα στην παραλία, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με τη μαυρισμένη- sunkissed επιδερμίδα.

 Nails under coral dress

Ακόμη ένας λόγος να το αγαπήσεις φέτος το καλοκαίρι; Το Living Coral aka ένα ζεστό, παστέλ κοραλί είναι το κυρίαρχο χρώμα του 2019, σύμφωνα με την Pantone. «Μία ζωντανή απόχρωση του πορτοκαλί με χρυσαφί υποτόνους», όπως αναφέρει το Color Institute της Pantone.

 Coral nails

 «Το χρώμα της αστραπιαίας ευτυχίας που συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις», ένα αίσθημα καθόλα επίκαιρο στις μέρες μας.

 Stylish nails

Κι αν αγαπάς το καλοκαίρι και το κοραλί, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας κοραλί βερνίκια για το φετινό καλοκαίρι.

 Summer nail art
Matte nails by shellac
 Bright nails








πηγη:ladylike


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου