Το πιο γλυκό nail art του φετινού Καλοκαιριού!


Strawberry nail art: Πρόκειται για το look που έχει ξετρελάνει τις μανικιουρίστ και το προτείνουν ανεπιφύλακτα αφού είναι ότι ωραιότερο, χαρούμενο και γλυκό. Το χρώμα της φράουλας άλλωστε είναι έντονο, ζωηρό και ότι ωραιότερο για το καλοκαίρι αφού αναδεικνύει το μαύρισμα με τον καλύτερο τρόπο. Οι φράουλες από την άλλη είναι τέλειες, χαριτωμένες και δροσερές.


Τις φράουλες τις αγαπάτε και το ξέρουμε. Κάθε απόγευμα και μετά το μπάνιο κάθεστε αναπαυτικά στη βεράντα, γεμίζετε ένα μπολ με τα λαχταριστά φρούτα, οι πιο τολμηρές απλώνετε πάνω τους μια κουταλιά ζάχαρη και τις απολαμβάνετε. Οι celebrity nail artists όμως έχουν και μία ακόμη καλύτερη ιδέα αφού σας προτείνουν να τις ζωγραφίσετε στα νύχια σας ώστε να αποκτήσετε το πιο καλοκαιρινό nail art του φετινού καλοκαιριού.

 Αποτέλεσμα εικόνας για strawberry nail art

Έχουν μάλιστα υπέροχες ιδέες αφού αποτυπώνουν τις φράουλες πάνω σε απαλή, ροζ βάση, τις συνδυάζουν με μαύρα dots ή με το french manicure αλλά και με άλλα φρούτα όπως είναι τα λεμόνια.
Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα strawberry nail art για εσάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας και να ενημερώσετε τη μανικιουρίστ. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για strawberry nail art

Στον αντίχειρα η φράουλα καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού ενώ στα υπόλοιπα είναι μικρές και χαριτωμένες.

 Σχετική εικόνα

Φράουλες που μοιάζουν με αληθινές μιας και είναι ανάγλυφες και υπέροχες. Η βάση παραμένει διάφανη ώστε να δείχνουν ακόμη πιο έντονες. Το look ονομάζεται strawberry lemonade και συνδυάζει τις φράουλες με τα λεμόνια που είναι αποτυπωμένα σε τεράστια, ακρυλικά νύχια.

 Αποτέλεσμα εικόνας για strawberry nail art

Ταιριάζουν τέλεια και σε μικρά νύχια, απλά είναι μικροσκοπικές και ακόμη πιο γλυκιές. To αγαπημένο look των κοριτσιών στη Νέα Υόρκη. Κόκκινο της φράουλας, πουά και το φρούτο να μοιάζει λαχταριστό. Φράουλες με γάλα: Γιατί η έμπνευση της nail artist είναι απίστευτη.

 Αποτέλεσμα εικόνας για strawberry lemon nail art

Όλα τα νύχια εκτός από δύο έχουν το έντονο κόκκινο χρώμα της φράουλας. Στα υπόλοιπα μπορείτε ακόμη και μόνες σας να χρησιμοποιήσετε ένα sticker.









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου