Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Όλες οι τάσεις της μόδας!

 

Οι τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 είναι έτοιμες για γνωστοποίηση. Είδαμε ποικιλία χρωμάτων στα βερνίκια, καθώς επίσης και στα σχήματα των γυναικείων νυχιών. Μια ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει πλήθος γούστων και στυλ.

Δεδομένου ότι η εξωτερική εμφάνιση απαρτίζεται από καθετί που μπορεί να υπάρξει από την κορυφή έως τα κάτω άκρα μας, τα νύχια είναι ένα σημαντικό κομμάτι της. Ως εκ τούτου, θεωρούμε βασικό να προσέχετε τα νύχια σας, πάντοτε με βάση τις τρέχουσες προτάσεις.

1. Αμυγδαλωτά νύχια μεσαίου μήκους

νύχια μόδα
Η πρώτη από τις τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 που θέλουμε να αναφέρουμε έγκειται στο σχήμα. Πιο μετά θα παραθέσουμε άλλα δύο σχήματα και μήκη νυχιών που πρωταγωνίστησαν φέτος: τα μακριά στιλέτο νύχια και τα κοντά οβάλ. Όπως και να έχει, τα αμυγδαλωτά νύχια που έχουν ένα χ μήκος, αλλά δεν είναι πολύ μακριά, είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των γυναικών και των κοριτσιών τις τελευταίες σεζόν. Γι’ αυτό και συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στις βασικότερες προτάσεις των σχεδιαστών.

Αποτελούν μια… μέση λύση, θα λέγαμε, για όσες δεν ξέρετε τι να διαλέξετε: μακριά ή κοντά νύχια; Γαμψά και μυτερά ή στρογγυλεμένα και οβάλ; Είναι extra chic και θηλυκά και μπορούν να υποστηριχθούν από σχεδόν κάθε γυναίκα. Χρειάζονται την φροντίδα τους για να διατηρούν την ποιότητα, το μήκος και το σχήμα τους, αλλά όχι και πολλές… θυσίες.

2.Ουδέτερα χρώματα

νύχια μόδα
Ταιριάζουν στα προαναφερόμενα νύχια μεσαίου μήκους και αμυγδαλωτού σχήματος. Ταιριάζουν, όμως, εξίσου και στα φυσικά κοντά οβάλ νύχια και ενίοτε στα πολύ μυτερά μακριά νύχια στιλέτο. Τα δύο αυτά περιλαμβάνονται επίσης στις τάσεις για τα Νύχια 2019 – 2020, όπως θα αναφέρουμε εν συνεχεία.

Αξίζει να πούμε, ακόμα, ότι τα ουδέτερα χρώματα στα νύχια συμπληρώνουν ομοιόμορφα την εξωτερική σας εικόνα. Χωρίς να τραβούν την προσοχή, αλλά και χωρίς να περνούν αδιάφορα, τα μανό σε ουδέτερες αποχρώσεις καθιστούν τα άκρα σας περιποιημένα. Σπάνια θα σας δυσκολέψουν στο συνδυασμό τους με τα ρούχα σας και τις διάφορες περιστάσεις. Αν θέλετε κάτι πολύ ασφαλές, ήπιο, ταιριαστό με τα πάντα και χωρίς ρίσκο, επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις όπως αυτές στις εικόνες. Ειδικά με τα κοντά φυσικά νύχια το look γίνεται ακόμα πιο ήπιο.

3. Σκούρες κόκκινες αποχρώσεις

νύχια μόδα
Από τα κυρίαρχα χρώματα κάθε φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν, το βαθύ κόκκινο δεν απουσιάζει από τις τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020.

Οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, όπως αυτές των νυχιών στα εικονιζόμενα μοντέλα, αναδεικνύουν τα άκρα σας. Συνδυάζονται άψογα με αρκετές εμφανίσεις την εποχή αυτή, με διαφορετικά στυλ και σε διαφορετικές περιστάσεις. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και σχήματα, κυρίως όμως στα κοντά φυσικά νύχια, αυτά που θα δούμε παρακάτω στη λίστα.

4. Μακριά μυτερά νύχια

νύχια μόδα

Ή νύχια στιλέτο, όπως τα ομώνυμα τακούνια. Έχουν φανατικές υποστηρίκτριες και αιώνιες εχθρούς, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται εντός μόδας. Είναι σίγουρα έντονα, χαρακτηριστικά και edgy. Είναι σίγουρα λιγότερο βολικά και πρακτικά σε σύγκριση με το φυσικό μήκος και σχήμα των νυχιών σας. 

Είναι σίγουρα ιδιαίτερα και μπορούν να συμπληρώσουν μία αντίστοιχη εμφάνιση. Οι σχεδιαστές τα προτείνουν για τη φετινή σεζόν με μονόχρωμα βερνίκια, αλλά και με κάθε άλλο σχέδιο και μοτίβο που είναι εντός των τάσεων. Π.χ. με τα όμπρε νύχια και το ολόμαυρο μανικιούρ που θα δούμε παρακάτω.

5. Γράμματα και μηνύματα στα νύχια

νύχια μόδα

Κατά καιρούς βλέπουμε την ίδια ή αντίστοιχες προτάσεις των ειδικών της μόδας. Οι τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 τα εντάσσουν μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για τις γυναίκες.

Μπορείτε να φτιάχνετε τα νύχια σας όπως στις φωτογραφίες. Ένα ή περισσότερα γράμματα σε κάποια νύχια, έτσι ώστε να προκύπτει κάποια λέξη ή μήνυμα που μπορεί να αναγνωριστεί (ή και όχι!…) από τους άλλους. Μπορεί να είναι ένα όνομα αγαπημένου προσώπου, αγαπημένου καλλιτέχνη, κατοικίδιου ή οίκου μόδας. Μπορεί να είναι μία ολόκληρη φράση με νόημα που σας εκπροσωπεί, δεδομένου ότι έχετε τις ικανότητες μανικιούρ που χρειάζονται. Ειδάλλως, πάντα υπάρχει η σίγουρη λύση της μανικιουρίστ!

6. Ombre νύχια

νύχια μόδα

Από τις top τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 είναι το όμπρε μανικιούρ. Εδώ και μερικά χρόνια κυριαρχούσε ως τάση στα μαλλιά, πλέον το βλέπουμε και στα νύχια. Δεν είναι η πρώτη σεζόν που γίνεται η εν λόγω πρόταση από τους διάσημους σχεδιαστές και οίκους μόδας. Ωστόσο, φέτος, η αλήθεια είναι πως προτάθηκε έντονα, επανειλημμένα και σε κάθε show.

Το μανικιούρ αυτό δημιουργείται με μια συγκεκριμένη τεχνική, που δεν μπορούμε όλες να πετυχαίνουμε. Αν δεν το… «πολύ-έχεις», δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ενημέρωσε τον / την ειδικό που σου φτιάχνει τα νύχια για το ακριβώς θέλεις να κάνεις, δείξε του και κάποια από τις σχετικές εικόνες που έχουμε προσθέσει, και θα έχεις τα τέλεια αυτά νύχια!

7. Κοντά οβάλ νύχια – φυσικό μήκος και σχήμα

νύχια μόδα

Στα πλαίσια της λιτότητας, της κομψότητας και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς, οι σχεδιαστές μόδας πρότειναν τα συγκεκριμένα νύχια. Κομμένα και λιμαρισμένα αρκετά κοντά, στο σχήμα που πλησιάζει όσο γίνεται το φυσικό. Τα κοντά οβάλ νύχια προτείνονται άβαφα, βαμμένα με διάφανα μανό ή ακόμη και με έντονες αποχρώσεις. Είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, για όλη την ημέρα, για κάθε ντύσιμο και look.

Βέβαια, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι η πρακτικότητά τους. Δε σας δυσκολεύουν στις καθημερινές εργασίες, δεν προκαλούν φόβο μήπως σπάσουν και χαλάσει η εικόνα τους. Παράλληλα, είναι ό,τι πιο φυσικό, γήινο και safe μπορείτε να υιοθετήσετε σε ό,τι αφορά στο μανικιούρ σας. Μετά ταύτα, είναι εύλογο να θεωρούμε ευχάριστο το γεγονός ότι τα κοντά οβάλ – φυσικά νύχια εμπεριέχονται στις τάσεις της μόδας για τα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020.

8. Το διαχρονικό μαύρο μανικιούρ

νύχια μόδα

Τα βαμμένα μαύρα νύχια, τόσο στα άνω όσο και στα κάτω άκρα, επιλέγονται από πληθώρα γυναικών. Εδώ και πολλά χρόνια, γυναίκες και κορίτσια με διαφορετικά στυλ, διαφορετικούς χαρακτήρες και γούστα, βάφουν με μαύρο βερνίκι τα νύχια τους. Το κάνετε κι εσείς;

Είναι μια γενικά ασφαλής επιλογή. Μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά looks και events. Μπορεί πολύ εύκολα να ταιριάξει σε νύχια κοντά, μεσαία ή μακριά, καθώς επίσης και σε νύχια όλων των σχημάτων. Ανάλογα με το mood σας μπορείτε να κινείστε σε μακριά μυτερά μαύρα νύχια με κάποιο γράμμα, για παράδειγμα, αναγραμμένο. Αλλά και σε κοντά οβάλ μαύρα νύχια χωρίς πολλά – πολλά πάνω τους.

9. Προστιθέμενες πέρλες

νύχια μόδα

Οι πέρλες και συγκεκριμένα οι μικρές πέρλες, όπως οι εικονιζόμενες, εμφανίστηκαν πολύ συχνά στα fashion weeks. Για το λόγο αυτό θα αποτελούσε παράλειψη από πλευράς μας η αποσιώπησή τους από τις τάσεις της μόδας στα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020.

Κάθε σεζόν βλέπουμε οι σχεδιαστές να προσθέτουν 3D αντικείμενα στα γυναικεία νύχια. Φέτος, πέραν των άλλων, οι μικρές περλίτσες ήταν και οι κυρίαρχες. Μπορείτε να προσθέτετε μία τέτοια πέρλα σε οποιαδήποτε χρώμα στο κέντρο της βάσης των νυχιών σας. Μπορείτε να βάζετε σκόρπιες περισσότερες πέρλες σε ένα ή περισσότερα νύχια των χεριών σας και να είστε κομψές και αξιοπρόσεκτες.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται το άρθρο μας με θέμα τις 9 κυρίαρχες τάσεις της μόδας σχετικά με τα Νύχια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν αρκετές από εσάς που και φέτος θα τις ακολουθήσετε!











πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου