Πως να φροντίσεις τα σκασμένα σου πέλματα σε 3 βήματα


Επιστρέφοντας από τις διακοπές και μπαίνοντας στο σπίτι είναι σαν να προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα. Εκεί υπάρχει η ζυγαριά για να δεις πόσο ξέφυγες, το πλήρες μπουντουάρ σου, ο καθρέπτης σου που λέει πάντα την αλήθεια (π.χ πόσο αφυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου), και -επιστέλους- το ιντερνετ για να δεις εάν βγάζεις το μήνα με όσοα χρήματα έχουν μείνει στην κάρτα σου.


Αφήνεις τσάντες και συμπράγκαλα, βγάζεις τα σανδάλια σου και τότε τα αντικρύζεις: Τα ταλαιπωρημένα πέλματά σου δεν είναι για beauty αλλά για ξυπόλητο τάγμα. Οι φτέρνες είναι στο κακό τους χάλι, σκασμένες από τον ήλιο, την καυτή άμμο που άρεσε να χώνεις τα πόδια σου και τα σανδάλια που είχες μόνιμα στα πόδια σου. Σχεδόν ντρέπεσαι να τα εμφανίσεις αύριο στο γραφείο.
Τι κάνεις; Σου έχουμε δύο απλά βήματα για αντιμετωπίσεις άμεσα την κατάσταση. 

Βήμα 1ο Aπολέπιση. Πρόσφερε στις φτέρνες και τα πέλματά σου μια καλή απόλεπιση με ένα scrub και στη συνέχεια με μια με μια ράσπα ποδιών. Φρόντισε να τα έχεις τοποθετήσει πριν για λίγη ώρα σε χλιαρό νερό ώστε να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, τρίψε καλά τα προβληματικά σημεία ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και σκούπισε απλά με μια πετσέτα.

Βήμα 2ο Ενυδάτωση. 'Απλωσε γενναιώδορες ποσότητες πλούσια ενυδατική κρέμα σε μορφή balm με εξαιρετικά πλούσια υφή. Oι απλές ενυδατικές δεν θα κάνουν πολλά πράγματα. Κάνε καλό μασάζ στα προβληματικά σημεία (φτέρνες) και ΜΗΝ βάλεις παπούτσια για λίγη ώρα. Ιδανικά κάνε την φροντίδα βράδυ και φόρεσε κάλτσες που θα λειτουργήσουν σαν μάσκα.











πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου