Το μανικιούρ της Bella Hadid στη Μύκονο είναι μια ωδή στα 90’s!

 

Η Bella Hadid κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο με τις ομορφιές του νησιού όσο και με το υπέροχο beauty look της.


Εκείνο όμως που έχει κάνει το γύρο του κόσμου είναι το μανικιούρ της το οποίο βρέθηκε σε πρώτο πλάνο σε ένα από τα post. Πρόκειται για ένα french manicure που θυμίζει πολύ έντονα το nail look που υιοθετούσαν δύο δεκαετίες πριν top models όπως η Kate Moss και Naomi Cambell. To γαλλικό μανικιούρ της Bella έγινε με τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις, το ροζ και το λευκό και είναι στ’ αλήθεια μια ωδή στα 90’s.

Αποτέλεσμα εικόνας για bella hadid nails

Όσο αφορά το υπόλοιπο beauty look της η Hadid έκανε δύο πλεξούδες με χωρίστρα στη μέση και τις στόλισε με clips. 

Τα χείλη τα απέκτησαν λάμψη με ένα λιπ γκλος στο χρώμα του καρπουζιού ενώη επιδερμίδα της ήταν bronze και τέλεια. Άλλωστε έχει ήδη αποκτήσει ηλιοκαμένη όψη την οποία αναβάθμισε με τον καλύτερο τρόπο.

Το french manicure του μοντέλου έχει κάνει το γύρο του κόσμου μιας και είναι ένα look που κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για bella hadid nails

Αν και για αρκετά χρόνια είχε μείνει στο περιθώριο τους τελευταίους μήνες τόσο οι celebrities όσο και οι προσωπικοί τους nail artists έχουν αρχίσει να το προτιμούν και να το προτείνουν.

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα εμφανίστηκε και η Khloe Kardashian με french manicure αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις τάσεις της σεζόν. 

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια τις τάσεις της δημιουργούν οι celebrities. Μία φωτογραφία τους στα social αρκεί ώστε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral ένα μακιγιάζ, ένα μανικιούρ ή ένα χτένισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για bella hadid nails

Το γαλλικό μανικιούρ ευτυχώς είναι κλασικό και chic και πλέον όχι ξεπερασμένο όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα. 

Αν λοιπόν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ πριν φύγετε για διακοπές ξέρετε ποιο είναι το nail look που θα της ζητήσετε να δημιουργήσει.










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου