Τα ωραιότερα black and white nail art σε περίπτωση που βαρεθήκατε τα neon των διακοπών σας


Οι διακοπές σας τελείωσαν και εσείς ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο γραφείο. Σας καταλαβαίνουμε πιστέψτε μας αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και το καλό της υπόθεσης. Θα βρεθείτε και πάλι με τους φίλους σας, θα χαζέψετε παρέα τις φωτογραφίες, θα πιείτε και πάλι καφέ ή ένα χαλαρό ποτό στο κέντρο και υπάρχει πάντα το θερινό σινεμά.
 
Επίσης θα κλείσετε το ραντεβού σας στη μανικιουρίστ μιας και το χρώμα στα νύχια σας σχεδόν δεν υπάρχει. Τα trends σας τα αποκαλύπτουμε ώστε να είστε προετοιμασμένες. Γνωρίζουμε ότι στις διακοπές υιοθετήσατε έντονα χρώματα. Οι neon αποχρώσεις άλλωστε ήταν μεγάλη τάση ενώ το κοραλλί ψηφίστηκε ως χρώμα της χρονιάς. Όσο αφορά το nail art πεταλούδες και φρούτα είχαν την τιμητική τους ενώ όσες είδατε το μανικιούρ της Bella Hadid στη Μύκονο το αντιγράψατε.

Τώρα όμως και λίγο πριν έρθει ο Σεπτέμβριος αλλά και η επιστροφή στην καθημερινότητα θέλετε ένα chic nail look που θα ξεχωρίζει. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από τον πλέον κλασικό συνδυασμό που είναι το άσπρο-μαύρο; Όχι βέβαια. Οι celebrity nail artists άλλωστε έχουν κάνει θαύματα δημιουργώντας black & white nail art που θα σας αφήσουν άφωνες.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα. Εσείς επιλέξτε το αγαπημένο σας και κλείστε το ραντεβού σας με τη μανικιουρίστ.

Animal Print: Από τις γλυκές και τρυφερές αγελάδες και τα σκυλιά Δαλματίας  μέχρι τις ζέβρες το ζωικό βασίλειο γίνεται πηγή έμπνευσης για τους nail artists. Αν εσείς πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο εξεζητημένο υιοθετήστε το snow leopard.

 Αποτέλεσμα εικόνας για cow nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για cow nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για zebra nails
  
Το εφέ της ντάμας: Πρόκειται για ένα look κατευθείαν από τα 2000’s, τις ζώνες αλλά και τα backpack με το χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο σχέδιο.

 Αποτέλεσμα εικόνας για checkers nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για checkers nails

 Negative Space: Μία από τις τάσεις της περασμένης σεζόν παραμένει στο προσκήνιο αλλά το φετινό φθινόπωρο αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον χάρη στον αιώνιο, χρωματικό συνδυασμό. Η βάση παραμένει διάφανη και λαμπερή και τα σχέδια είναι εξεζητημένα. Πρόκειται για το nail look που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

 Αποτέλεσμα εικόνας για negative space nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για negative space nails










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου