Αυτά είναι τα χρώματα που θα φοράμε στα νύχια όλο τον χειμώνα

 

Ναι, ναι ξέρουμε… Δεν έχει ακόμα τελειώσει ο Αύγουστος και εμείς λέμε και ξαναλέμε για τις τάσεις του χειμώνα. Ήρθε η ώρα για το αγαπημένο μας θέμα: Τα νύχια! Τι χρώμα θα είναι τα νύχια μας τη σεζόν που θα έρθει;
 
Εννοείται πως ξέρουμε και θα σου τα αναλύσουμε όλα στην gallery που ακολουθεί. Σταμάτα λοιπόν να γκρινιάζεις, πάρε τον καφέ ή το αναψυκτικό σου και δες ποια χρώματα θα στολίσουν τα χέρια και τα πόδια σου όταν πλέον ο καιρός θα χαλάσει ή ακόμα και τώρα που κάνεις καλοκαιρινά mani-pedi. 
 
 

ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ. Είναι αγαπημένο χρώμα και πολύ χειμερινό. Πάει με όλα, είναι κομψό και πολύ ευέλικτο τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ σου.

 

ΣΚΟΥΡΟ NUDE. Είναι αρκετά σκούρο και έτσι κάνει αντίθεση με τη λευκή, χειμερινή μας επιδερμίδα. Άσε που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά.

  

ΛΕΥΚΟ. Ναι, το καθαρό λευκό θα είναι τάση τον χειμώνα και το οφείλουμε στον οίκο Chanel! Μας αρέσει εννοείται πολύ και δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις το γιατί.

 
  
BERRY. Το χρώμα του βατόμουρου έχει πολλές αποχρώσεις αλλά φέτος τάση είναι η σχεδόν μπορντό. Πολυτελής, λαχταριστή και πανέμορφη, είναι η τέλεια εναλλακτική για το κόκκινο.









πηγη:queen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου