Πως θα διαλέξεις την τέλεια κόκκινη απόχρωση για τα νύχια, που ταιριάζει στο δικό σου δέρμα

Αποτέλεσμα εικόνας για red nails celeb

Όπως το κόκκινο κραγιόν, έτσι και το κόκκινο βερνίκι είναι ένα από τα πλέον κλασικά beauty προϊόντα που όλες οφείλουμε να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Είναι κομψό, ταιριάζει με όλα και είναι ό, τι καλύτερο για το φθινόπωρο που σιγά-σιγά έρχεται. Ποιο όμως είναι το σωστό κόκκινο για εσένα;
 
 Για ακόμα μία φορά θα κάνουμε τον παραλληλισμό με το κόκκινο κραγιόν γιατί, όταν μιλάμε για τις αποχρώσεις των προϊόντων, ισχύουν οι ίδιοι σχεδόν κανόνες. Η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι αυτή που καθορίζει τα χρώματα μακιγιάζ που σου ταιριάζουν συνεπώς, αντιλαμβάνεσαι πως αυτή θα χρησιμοποιήσεις και σαν γνώμονα για να διαλέξεις κόκκινο βερνίκι νυχιών. Για να σε βοηθήσουμε δημιουργήσαμε μία mini gallery που τα εξηγεί όλα και προσθέσαμε σε αυτή και τα πιο τέλεια κόκκινα βερνίκια για να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν in style! Enjoy…

 

ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες τείνουν να έχουν πιο ψυχρές αποχρώσεις και αυτό σημαίνει πως το ιδανικό κόκκινο για εσένα που έχεις ανοιχτό δέρμα, είναι ένα κόκκινο με μπλε τόνους. Είναι το κόκκινο που πλησιάζει περισσότερο προς την πλευρά του μωβ και θα αναδείξει τα δάχτυλά σου ιδανικά!
 
 

ΣΤΑΡΕΝΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Αν είσαι σταρένια τότε οι πιθανότητες να έχεις θερμούς τόνους είναι πάρα πολλές. Το κόκκινο λοιπόν που ταιριάζει στη δική σου, θερμή επιδερμίδα είναι ένα κόκκινο που πλησιάζει περισσότερο το πορτοκαλί και έχει κίτρινους τόνους μέσα του. Θα δεις πως από όλες τις αποχρώσεις, αυτή αναδεικνύει τα χέρια σου καλύτερα.

 

ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. Αν η επιδερμίδα σου δεν είναι πολύ ανοιχτή αλλά δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις και σταρένια τότε βρίσκεται στο ουδέτερο φάσμα και δεν έχει έντονες αποχρώσεις που την κάνουν θερμή ή ψυχρή. Αυτό σημαίνει πως σου ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και μπορείς να φορέσεις όποια θέλεις εσύ!












πηγη:queen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου