Chunky Nail Polish!!

Chunky Nail Polish2 
 
Τα Chunky Nail Polish είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια. Πρόκειται για μια από τις πιο εύκολες ιδέες για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τους χρωματικούς συνδυασμούς που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε ένα χρώμα βάσης και εφαρμόστε το Chunky Nail Polish της αρεσκείας σας από πάνω. Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι στην ουσία ένα διάφανο συνήθως μανό με στοιχεία glitter. 
 
Chunky Nail Polish3
Chunky Nail Polish4 
Μικρά και μεγάλα πολύχρωμα σχήματα καρδιάς, πολυγώνων, κύκλων και ότι μπορείτε να φανταστείτε, απλώνονται με την βοήθεια του βερνικιού αυτού πάνω στο νύχι σας. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταμορφώσετε πλήρως το μονόχρωμο κατά τ’ άλλα μανικιούρ σας.
 
Chunky Nail Polish5
Chunky Nail Polish6 
Βρείτε λοιπόν το Chunky Nail Polish που θέλετε και εφαρμόστε το σε όλα τα νύχια σας ή σε μερικά εξ αυτών. Έτσι απλά, με μια κίνηση θα αποκτήσετε ένα υπέροχο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
 
Chunky Nail Polish7
Chunky Nail Polish8 
Προχωρήστε ένα βήμα παραπάνω στη δημιουργία ενός υπέροχου μανικιούρ. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε διάφορες παραλλαγές με το εντυπωσιακό αυτό μανό.
 
Chunky Nail Polish9
Chunky Nail Polish10 
Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ με τελείωμα Chunky Nail Polish αντί για την κλασσική λευκή ή χρωματιστή γραμμή. Επίσης, δημιουργήστε ένα πλάγιο σχέδιο με αυτό το ιδιαίτερο βερνίκι ή ένα ombre manicure.
 
Chunky Nail Polish11
Chunky Nail Polish12 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρωματιστά σχήματα που περιέχει το συγκεκριμένο είδος μανό μπορούν να απλωθούν στην επιφάνεια του νυχιού σας τόσο σε ένα πυκνό στρώμα, όσο και διάσπαρτα.
 
Chunky Nail Polish13
Chunky Nail Polish14 
Όλα τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση. Το λευκό και το μαύρο είναι ίσως οι πιο συνηθισμένες και όμορφες επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα χρώματα δεν δείχνουν υπέροχα. 
 
Chunky Nail Polish15
Chunky Nail Polish16 
Δοκιμάστε ως βάση το μπλε, το μωβ, το λιλά και όποια άλλη απόχρωση εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα Chunky Nail Polish με μονόχρωμες ασημί, χρυσές ή και πολύχρωμες νιφάδες για να το ολοκληρώσετε.
 
Chunky Nail Polish17
Chunky Nail Polish18

 



  



πηγη:beautetinkyriaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου