Φτιάξτε καφέ και δείτε 10 τέλεια nailart

 

Αν δουλεύετε από το σπίτι θα πρέπει να δείτε την θετική πλευρά. Ο κίνδυνος είναι περιορισμένος και έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας να ασχοληθείτε με όλα όσα αγαπάτε.

Παράλληλα κάνετε διάλλειμα όποτε θέλετε, πίνετε τον καφέ σας το πρωί με την ησυχία σας και έχετε εμάς να σας αποκαλύπτουμε όλες τις νέες τάσεις, τα looks των celebrities, τα νέα beauty προϊόντα, ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα και κυρίως τα ωραιότερα nail looks ever.

Γνωρίζουμε άλλωστε πόσο μεγάλη αδυναμία έχετε στα χρώματα και τα σχέδια. Κάποιες από εσάς έχετε γίνει experts αφού κάνατε την πρακτική σας κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Και δεν απλώνεται απλά το χρώμα στα νύχια σας τέλεια, μπορείτε πλέον να δημιουργείται απίθανα nail art designs που έχουν αφήσει την μανικιουρίστ σας άφωνη. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν.

Σήμερα θα φτιάξετε τον καφέ σας, θα καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και θα δείτε 10 ακόμη τέλεια χειμωνιάτικα nail looks.

Κι αν δεν μπορείτε να τα αντιγράψετε, αποθηκεύστε τα γιατί η nail artist θα είναι σύντομα και πάλι στη θέση της κι εσείς θα κλείσετε αμέσως ραντεβού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:faysbook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου