Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θέλει απαλές καμπύλες!

 

Mπορεί ο καιρός να μην συμβαδίζει ακόμη με τη νέα σεζόν που ξεκινά τυπικά σήμερα αλλά εσείς μπορείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εμείς σας τις έχουμε αποκαλύψει και είμαστε σίγουρες πως έχετε αποθηκεύσει τις αγαπημένες σας ώστε να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας, αμέσως μόλις επιστρέψει.

Παρ’ όλα αυτά οι nail artists αλλά και τα it girls υιοθετούν απίθανα looks που γίνονται viral και trend ταυτόχρονα. Πρόκειται για τέλεια nail arts με τις ωραιότερες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις ever.

Σήμερα σας έχουμε ένα από τα πολύ αγαπημένα μας που μπορείτε να φτιάξετε μόνες στο σπίτι, αρκεί να έχετε τα κατάλληλα βερνίκια νυχιών και ένα λεπτό πινέλο. 

Είναι τα swirly nails που μας θυμίζουν τα 70’s. Πρόκειται για απαλές καμπύλες στην επιφάνεια των νυχιών τα οποία έχουν nude, παστέλ ή λευκή βάση.

Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη αλλά και σχήματα νυχιών και οι experts αγαπούν πολύ τις γήινες και καφέ αποχρώσεις τη φετινή σεζόν. Βέβαια δεν λείπουν οι έντονες όπως τα neon. Εμείς επιλέξαμε τα 10 ωραιότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη:faysbook 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου