Ημιμόνιμο Μανικιούρ ή Gel ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ημιμόνιμο Μανικιούρ ή Gel

Gel - μανό ή αλλιώς ημιμόνιμο μανικιούρ προσφέρει μια απαλή κάλυψη του νυχιού με χρώμα σίγουρα όμως δεν σας εξασφαλίζει την καλυπτικότητα του Gel και την ανθεκτικότητα του καθώς δεν ενισχύει το φυσικό σας νύχι.


Οι εταιρείες παραγωγής εγγυώνται αποτέλεσμα διάρκειας δύο εβδομάδων – και όχι τεσσάρων ή πέντε όπως θα θέλαμε - με τη προϋπόθεση ότι το φυσικό μας νύχι είναι απόλυτα υγιές. Η διάρκεια του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Γυναίκες που κάνουν εργασίες με σκληρά υλικά, ασχολούνται με το κήπο ή ακόμη και νοικοκυρές που χρησιμοποιούν απορρυπαντικά και έχουν κάνει ημιμόνιμο μανικιούρ συχνά αποκτούν ένα θαμπό χρώμα μετά το πέρας των εργασιών αυτών, ακόμα και όταν χρησιμοποιούν γάντια.
Την ίδια στιγμή η εγκυμοσύνη, η έμμηνος ρύση, η λήψη αντιβιοτικών φαρμάκων καθώς επίσης και κάθε είδους ορμονικής διαταραχής, είναι παράγοντες ικανοί για να επηρεάσουν τη διάρκεια του ημιμόνιμου. Επίσης η εκτεταμένης διάρκειας κολύμβηση είτε στη θάλασσα είτε στη πισίνα προκαλούν « μούλιασμα » συνεπεία αυτού αποβάλλεται το ξένο υλικό.
Τέλος, εξαιρετικά σημαντικό για να μην φθαρεί η επιφάνεια των νυχιών σας είναι η αφαίρεση του ημιμόνιμου από έμπειρη αισθητικό ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να το αφαιρέσετε μόνες σας πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες που θα σας δοθούν, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσετε το φυσικό σας νύχι, γεγονός που θα επηρρεάσει τη διάρκεια του επόμενου ημιμόνιμου μανικιούρ.

Για την απομάκρυνση του ημιμόνιμου μανικιούρ θα πρέπει να τοποθετήσετε στα νύχια σας βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν και να τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Κατόπιν με το ειδικό ξυλάκι θα πρέπει να απομακρύνετε τα υπολείμματα με πολύ προσοχή και απαλές κινήσεις. Σε περίπτωση που δεν έχει απομακρυνθεί όλο το μανό από τα νύχια σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την αρχική διαδικασία για ακόμα μία φορά. 

Η μυρωδιά του καθαρού ασετόν είναι έντονη και ιδιαίτερα ενοχλητική, φανταστείτε λοιπόν, αυτό το υλικό εισχωρεί στον οργανισμό σας…..

Εμείς λοιπόν προτείνουμε ενίσχυση του φυσικού σας νυχιού με Gelκαι στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε ημιμόνιμο μανό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε ένα αποτέλεσμα διάρκειας πέντε εβδομάδων, έχοντας εξαφαλίσει την ανθεκτικότητα του νυχιού χωρίς θαμπάδες, γρατζουνιές και ραγίσματα. Τέλος η αφαίρεση του γίνεται με φρέζα - και όχι με ασετόν – με αυτό τον τρόπο αφαιρούμε το χρώμα καθώς επίσης και ένα λεπτό στρώμα Gel, δεν φτάνουμε στην ονυχαία πλάκα οπότε και δεν την τραυματίζουμε και φυσικά δεν εισχωρεί στον οργανισμό μας το βλαβερό ασετόν. 


Η επιλογή δική σας……









πηγη:crocus