Λευκά νύχια και για αυτό το φθινόπωρο!

 Painted nail designs

Είτε σου αρέσει είτε όχι τα λευκά νύχια είναι η απόλυτη τάση της φθινοπωρινής σεζόν!  


  Lefa nixia2


Οι παστέλ αποχρώσεις του λευκού ειδικά σε καλοσχηματισμένο και “τετραγωνισμένο” νύχι είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχεις και δεν βγάζουν και μάτι. 

  Lefa nixia3
 

“Πέρασέ” τα νύχια σου δύο στρώσεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο τέλειο και να διορθώσεις τυχόν ατέλειες με το δεύτερο χέρι.

  Lefa nixia4
 

Το λευκό το είδαμε σαν χρώμα βάσης με μαύρες άκρες σε νύχι σε σχήμα που θύμιζε αμύγδαλο και μας άρεσε πολύ, πράγμα που σημαίνει πως δεν σε δεσμεύει το λευκό και μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να έχεις ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού σε λευκό χρώμα.

  Lefa nixia5
 

Αν δεν είσαι μεγάλη φαν του άσπρου σαν χρώμα για τα νύχια σου, τότε μπορείς- δεδομένου πως φέτος οι γραμμές και τα σχέδια στα νύχια είναι η απόλυτη τάση αφού θα δεις κάθε λογής γραμμές στην επιφάνεια του νυχιού- να δώσεις κάποιο άλλο χρώμα σαν βάση στα νύχια σου (από λιλά μέχρι και κόκκινο) και να σχηματίσεις λευκές γραμμές για να αναβαθμίσεις ένα απλό βερνίκι στα νύχια σου. 

  Lefa nixia6
 

Οι γραμμές αυτές μπορού να είναι οριζόντιες, κάθετες ή πλάγιες σε ένα ή περισσότερο δάχτυλα.

  Lefa nixia7
 

Τα νύχια που δεν είναι “τετραγωνισμένα” στις άκρες και έχουν μια όψη που θυμίζει αμύγδαλο βαμμένα σε λευκό χρώμα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από ότι τα καυτά κόκκινα χείλη σε ένα ανεπαίσθητο natural μακιγιάζ, πράγμα που είτε είναι το ζητούμενο είτε όχι βάζουν το μανικιούρ σου στο επίκεντρο της προσοχής!

  Lefa nixia8
 











πηγη:beautypress