Αξιολάτρευτα σχέδια νυχιών με γκλίτερ, για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

 Σχετική εικόνα

Αν έχεις και εσύ μία ιδιαίτερη αγάπη στο γκλίτερ, είσαι στο σωστό σημείο. Διάλεξε το αγαπημένο σου από τα παρακάτω σχέδια νυχιών με γκλίτερ.

 nuxia-nixia-nails-me-glitter-galliko-sxedia-eisaimonadikigr

Είχα πάντα μία αδυναμία στο γκλίτερ και σε ότι έχει πολλά στρασάκια και διαμαντάκια. Ήθελα τα νύχια μου πάντα να έχουν μια λεπτομέρεια που θα τα έκανε ξεχωριστά και να τραβάνε τη προσοχή. Έτσι, έκατσα και έψαξα τα αγαπημένα μου σχέδια νυχιών με γκλίτερ και σου τα δείχνω παρακάτω. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για glitter nails

Διάλεξε και εσύ το αγαπημένο σου. 

Το ”ανάποδο”

anapodo-glitter-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Και σε ποιον αρέσουν οι ίδιοι συνδυασμοί; Ξέφυγε από τα συνηθισμένα σχέδια με αυτό το ”ανάποδο” γκλίτερ. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και συνδύασε το με αυτό το σχέδιο και θα είσαι έτοιμη για όλες τις εξόδους σου. 

Nude αποχρώσεις

apla-nude-xinia-nails-nuxia-sxedia-me-glitter-eisaimonadikigr

Τα πιο απλά χρώματα είναι πολύ στη μόδα και συνδυάζονται όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα απλό μανικιούρ σε συνδυασμό με γκλίτερ σε ένα από τα δάχτυλα σου και είσαι έτοιμη. Από τα πιο καθημερινά και απλά σχέδια για όλους. 

Golden nails

apla-xrisa-golden-nails-nuxia-nixia-sxedia-moda-glitter-eisaimonadikigr

Το χρυσό βερνίκι είναι από τα πιο ξεχωριστά. Συνδύασε το χρυσό με λίγο γκλίτερ και πολύ φαντασία, και δημιούργησε το μανικιούρ των ονείρων σου. 

Μπεζ ροζ ombre νύχια

beige-roz-pink-nails-nuxia-sxedia-nixia-me-glitter-ombre-eisaimonadikigr

Το συγκεκριμένο είναι από τα πιο αγαπημένα μου μανικιούρ διότι συνδυάζει το αγαπημένο μου ombre με διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ. Ένα άκρως ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό, ρομαντικό αλλά και πολύ girly σχέδιο για όλες τις ηλικίες. 

Μαύρο-Χρυσό

maura-xrisa-nuxia-nixia-me-glitter-nails-sxedia-eisaimonadikigr

Το μαύρο με το χρυσό, είναι από τους πιο τέλειους συνδυασμούς για τα νύχια σου. Πάνε με όλες τις περιστάσεις και μπορείς να τα κάνεις ότι εποχή του χρόνου κι αν θέλεις. Γιατί ποιος δεν αγαπάει το μαύρο μαζί με χρυσό και λίγο γκλίτερ; 

Πιο πολύχρωμα

nuxia-me-glitter-nails-nixia-xromata-sxedia-eisaimonadikigr

Και αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου μανικιούρ μιας και είναι παραμυθένιο και πολύχρωμο. Συνδυάζει πολλά είδη γκλίτερ και χρωμάτων και εγώ προσωπικά και θα το έκανα συνέχεια. 

Γαλλικό γκλίτερ

nuxia-nixia-nails-me-glitter-galliko-sxedia-eisaimonadikigr

Το γαλλικό κολλάει παντού και πάντα. Είναι στη μόδα εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα θα παραμείνει άλλα τόσα. Ένα γαλλικό με γκλίτερ αντί για κάποιο βερνίκι και το μανικιούρ σου είναι έτοιμο. Τόσο απλό που δεν θα χρειαστείς ούτε 10 λεπτά από τον χρόνο σου. 

Nude ombre

ombre-nuxia-me-glitter-nails-sxedia-nixia-nude-mano-verniki-eisaimonadikigr

Το ombre είναι από τα πιο απλά αλλά και τα πιο όμορφα σχέδια για τα νύχια σου. Ένα απλό ombre με λίγο γκλίτερ και το μανικιούρ σου θα ξετρελάνει τους πάντες. Ιδανικό για κάθε μέρα και κάθε περίσταση. 

Πράσινο ανοιχτό

prasino-glitter-mano-verniki-nixia-nails-nuxia-sxedia-eisaimonadikigr

Δεν έχω να πω πολλά γι’αυτό το σχέδιο. Φαίνεται από μόνο του το πόσο fabulous και υπέροχο είναι. Είναι για κοπέλες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να μην μένουν στα τυπικά απλά μανικιούρ. 

Φούξια – ροζ 
 
roz-fouksia-nuxia-nixia-nails-glitter-sxedia-eisaimonadikigr

Αυτό το σχέδιο μοιάζει με ζαχαρωτό που είναι έτοιμο να το καταβροχθίσεις. Άκρως όμορφο μανικιούρ για όλες τις ηλικίες για να νιώθεις και εσύ μοναδική. 

Απλό νυφικό σχέδιο 
 
silver-nails-glitter-sxedia-nuxia-nixia-louloudia-eisaimonadikigr

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ότι πρέπει για γάμο αλλά όχι μόνο. Τα λουλουδάκια και το γκλίτερ ταιριάζουν υπέροχα με αυτό το μανικιούρ και μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και αν δεν είσαι νύφη. 

Βάλε φαντασία και δημιούργησε το μανικιούρ των ονείρων σου.










πηγη:eisaimonadiki