Χριστουγεννιάτικα νύχια και σχέδια για να ξεχωρίσεις αυτές τις γιορτές

sxedia-gia-nuxia-xristougenniatika-nixia-eisaimonadikigr

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο αγαπημένες μου γιορτές. Κάθε χρόνο θέλω να στολίζω από νωρίς και να μπαίνω στο κλίμα των γιορτών. Δεν ξεχνάω και τη κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση που τη συνοδεύει.


Τα μελομακάρονα πάνε και έρχονται και στο μυαλό μου ηχούν όμορφες μελωδίες. Μέχρι το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, κάνω όλες τις δέουσες ετοιμασίες και από αυτές δεν λείπουν και τα χριστουγεννιάτικα νύχια μου.


Φροντίζω να είναι ιδιαίτερα, φανταχτερά, με γκλίτερ και χρώματα. Έτσι και φέτος, έψαξα και βρήκα τα αγαπημένα μου σχέδια και σκέφτηκα να σου τα δείξω και σένα για να πάρεις μία ιδέα για το τι σχέδιο θα κάνεις αυτές τις γιορτές. 

Nude με λίγες λεπτομέρειες

apla-nuxia-nixia-xristougenniatika-sxedia-eisaimonadikigr

Τι πιο κομψό από ένα απλό nude σχέδιο που πάει με όλα; Τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να έχουμε κάτι φαντασμαγορικό, αλλά κάτι όμορφο και αυτό είναι ένα από αυτά τα σχέδια. 

Ω κόκκινο έλατο!

elato-nuxia-nixia-xristougenniatika-sxedia-kokkina-elato-astro-eisaimonadikigr

Μ’αρέσεις πως μ’αρέσεις! Ποιος είπε ότι τα έλατα πρέπει να είναι μόνο πράσινα; Το αγαπημένο σου γιορτινό κόκκινο χρώμα και στα νύχια σου με μία υπέροχη λεπτομέρεια κόκκινου έλατου. 

Λίγο γκρι και λίγο γκλίτερ

gkri-nuxia-nixia-xristougenniatika-sxedia-eisaimonadikigr

Ο συνδυασμός από γκρι βερνίκι και γκλίτερ, είναι ότι πρέπει για τις γιορτές. Απλό, κομψό, θα είναι πάντα εκεί για να γιορτάσει μαζί σου τα αγαπημένα σου Χριστούγεννα. 

Άσπρο και κόκκινο

glitter-nails-nuxia-xristougenniatika-nixia-sxedia-eisaimonadikigr

Το άσπρο και το κόκκινο είναι τα χρώματα που πρέπει να προτιμάς τα Χριστούγεννα. Βάλε και πολύ γκλίτερ και πρόσθεσε λίγες νιφάδες και είσαι έτοιμη. 

Μπλε Χριστούγεννα

kala-xristougenna-nuxia-nixia-nails-xristougenna-sxedia-eisaimonadikigr

Λίγο σκούρο μπλε και περίτεχνα χριστουγεννιάτικα σχέδια, είναι ότι πρέπει για να στολίσουν τα νύχια σου. Ειδικά αν θέλεις κάτι απλό, αλλά διαφορετικό, τότε αυτό το σχέδιο θα γίνει το αγαπημένο σου. 

Λαμπάκια και έλατα

lampakia-xristougenniatika-sxedia-nuxia-nails-nixia-xioni-elato-eisaimonadikir

Χιονισμένο τοπίο με έλατα και παιχνιδιάρικα λαμπάκια. Ένα σχέδιο που μυρίζει Χριστούγεννα από μακρυά και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. 

Νιφάδες

maures-nifades-xristougenniatika-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια μιας και συνδυάζει το αγαπημένο μου χρώμα, το μαύρο, με το αγαπημένο μου χιόνι. Από τα πιο απλά αλλά και πιο υπέροχα σχέδια. 

Πιγκουινάκια

pigkouinoi-xristougenna-sxedia-nuxia-nixia-nails-xristougenniatika-eisaimonadikigr

Τι να πούμε για αυτό το γλυκύτατο σχέδιο; Τόσο χαριτωμένο και ιδανικό για τα Χριστούγεννα. Γιατί τα πιγκουινάκια είναι από τα πιο υπέροχα πλάσματα και για αυτές τις γιορτές. 

Ροζ έλατο

roz-elato-xristougenniatika-nixia-nuxia-nails-sxedia-eisaimonadikigr

Και κάτι για να κάνεις τη διαφορά. Ένα πρωτότυπο ροζ έλατο με λίγο γκλίτερ και θα έχεις το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο σχέδιο για φέτος. 

Τάρανδοι

santa-claus-nails-agios-vasilis-nuxia-nixia-sxedia-xristougenniatika-eisaimonadikigr

Τα Χριστούγεννα δεν είναι Χριστούγεννα χωρίς ταράνδους και τον Άγιο-Βασίλη. Σχεδίασε τα αγαπημένα σου σχέδια και εντυπωσίασε. 

Σνουπι

snoupi-xristougeniiatika-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr

Από τα πιο αγαπημένα σχέδια για αυτά τα Χριστούγεννα. Ο υπέροχος Σνουπι που βλέπει τα Χριστουγεννιάτικα πυροτεχνήματα, είναι το ιδανικό σχέδιο.
  
Disney 

 xionantropos-disney-sxedia-xristougenna-giortes-mple-nails-eisaimonadikigr

Ο αγαπημένος σου χιονάνθρωπος ήρθε για να μείνει αυτά τα Χριστούγεννα. Αν τον αγαπάς όσο και εμείς, ξέρεις τι σχέδιο πρέπει να διαλέξεις.

 Στολίδια και μπάλες 

 xristougenniatikes-mpales-sxedia-nuxia-nails-nixia-giortes-kokkina-eisaimonadikigr
 
Ποιος είπε ότι τα στολίδια ανήκουν μόνο στο δέντρο σου; Ζωγράφισε τα αγαπημένα σου στολίδια στα νύχια σου και έτοιμο το χριστουγεννιάτικο σου σχέδιο.
  
Χιόνι και δάσος 

 xioni-elato-xristougenniatika-sxedia-gia-nuxia-nixia-nails-eisaimonadikigr
 
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για αυτό το σχέδιο, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Από τα πιο παραμυθένια σχέδια που θα γίνει το αγαπημένο σου και αυτά τα Χριστούγεννα.








πηγη:eisaimonadiki