Γιορτάστε τα Χριστούγεννα μέσα από το μανικιούρ σας! Έντονες λάμψεις, glitter και μίξεις με το χρώμα είναι τα μέσα που θα αναδείξουν την γιορτινή σας διάθεση και θα σας χαρίσουν τα πιο όμορφα χέρια, στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

 
ROMANTIC NAIL ART




Ένα εντυπωσιακό nail art μανικιούρ το οποίο μπλέκει διαφορετικές συνθέσεις και σχέδια. Τα μακριά νύχια αποτελούν έναν καμβά πάνω στον οποίο έχουν ζωγραφιστεί λουλούδια και όμορφα σχέδια σε ροζ-γαλάζιες αποχρώσεις.

FEELING BLUE



Το ombre σχέδιο μπλέκει το μαύρο και το μπλε σε ένα νοσταλγικό παιχνίδι. Οι χρυσές πινελιές προκαλούν απολαυστική αντίθεση, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι το Flower Blossom Effect.
 
BLACK MANDALA


 

Όσες γυναίκες αγαπούν τα mandala σχέδια σίγουρα θα εκτιμήσουν το συγκεκριμένο μανικιούρ. Το μαύρο και το μπεζ συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο για να αποθεώσουν ένα ιδιαίτερο mandala. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ματ υφή, αλλά και τα μαύρα strass.

BUTTERFLY ME TO THE MOON


 

Το glitter αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την γιορτινή περίοδο! Το Butterfly me to the Moon από την συλλογή Metamorphosis της OPI είναι το ιδανικό μπλε glitter που θα απογειώσει οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε ως μανικιούρ.

MERMAID VIBE


 

Το mermaid look είναι φέτος πρωταγωνιστής των μανικιούρ. Το στυλ είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει μόνο σε όσες έχουν το θάρρος να το επιλέξουν. Επιπλέον, μπορείτε να το συνδυάσετε με πιο μίνιμαλ μανικιούρ, αλλά και με σκούρες αποχρώσεις.

BLACK MAGIC


 

Η μαύρη, ματ βάση αναδεικνύει εντυπωσιακά σχέδια σε χρυσό χρώμα. Πρόκειται για ένα μανικιούρ με κομψό χαρακτήρα, αλλά και ανατρεπτική διάθεση. Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξει με όλα τα outfit σας!





  





 πηγη:myextension