Make it Pop!!!

 

Όπως η άνοιξη γιορτάζει τον ερχομό των λουλουδιών και των χρωμάτων τους σε όλη την φύση, έτσι κι εμείς γιορτάζουμε τις νέες, ανοιξιάτικες τάσεις στο μανικιούρ, οι οποίες αποτελούνται από έντονο χρώμα και παιχνίδι με την φαντασία.


 POP COLORS

 

Το γαλάζιο, το κίτρινο και το εκρού συνδυάζονται σε μια γεωμετρική τεχνική. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, ανοιχτόχρωμο μανικιούρ με συμμετρία. Δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις και συνδυάστε τις με την γεωμετρία.
 
GAME OF PATTERNS

 

Πολλά και διαφορετικά σχέδια κάνουν παιχνίδι σε ένα μανικιούρ με πολυμορφικό χαρακτήρα. Το λευκό κυριαρχεί ως βάση και πάνω του έχουν δομηθεί σχέδια και χρώματα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

GLITTER METAMORPHOSIS

 

Λαμπερό και φρέσκο, το μανικιούρ παίζει με τις αποχρώσεις του μωβ και του ανοιχτού λευκού. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η λάμψη, η οποία προέρχεται από το Metamorphically Speaking, το 1 εκ των 6 glitter nail lacquers που απαρτίζουν την φωτεινή συλλογή της OPI, Metamorphosis.

RUNWAY’S BOLD

 

Οι πασαρέλες γιόρτασαν την άνοιξη με πομπώδη μανικιούρ. Το εικονιζόμενο φέρει τα πιο ζωηρά χρώματα της άνοιξης και παίζει με χαριτωμένα σχέδια στις αποχρώσεις του λαχανί, ροζ και πορτοκαλί.

MINIMAL COLOR

 

Μια απολαυστική τεχνική μανικιούρ, η οποία συνδυάζει δυο αποχρώσεις με τρόπο μοναδικό. Το γλυκό ροζ περικλείει το νύχι, ενώ στην βάση κυριαρχεί η μπεζ απόχρωση. Συνδυάζονται ο μίνιμαλ χαρακτήρας, με την δόση χρώματος.

MONSTER GREEN

 

Τολμηρό και πομπώδες, το έντονο λαχανί αναμειγνύεται με το μαύρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα bold μανικιούρ σε μακριά νύχια, το οποίο μας θυμίζει λίγο Halloween και ενδείκνυται για ανατρεπτικές εμφανίσεις.

FLOWER POWER

 

Το ρομαντικό τιρκουάζ είναι ο πρωταγωνιστής, ενώ τα τρισδιάστατα άνθη στολίζουν όμορφα τα νύχια. Το συνολικό μανικιούρ εκπέμπει κομψότητα, ρομαντικό χαρακτήρα και ανοιξιάτικα vibes. Nail Art by Maria Katsouli

ELECTRIC VIBES

 

Το ηλεκτρικό κίτρινο συνδυάζεται με το λευκό, σε μια γιορτή nail art. Πάνω στο λευκό έχουν δομηθεί γεωμετρικά σχέδια, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα και αναδεικνύουν ένα ανατρεπτικό μανικιούρ. Nail Art by Maria Katsouli










πηγη:myextension