Τα nail trends για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 είναι εδώ!!


Είναι όλα εδώ και είμαι κατενθουσιασμένη. Τα έχουμε πει πολλές φορές ότι γυναίκα με αφρόντιστα νύχια δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ πλήρως το look της. Ή μήπως όχι; Μήπως τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο αυτή τη σεζόν; Μήπως και οι ατασθαλίες επιτρέπονται; Θα τα μάθεις όλα ευθύς αμέσως.
 
Αλλά για να είμαστε και εντάξει μεταξύ μας θα κάνουμε μια συμφωνία από τώρα ναι; Ακόμα και τα ημιτελή μανικιούρ να είναι στη μόδα για την φετινή άνοιξη και καλοκαίρι, τα πετσάκια θα τα έχεις φροντισμένα πάντα! Γιατί να ξέρεις ότι με φροντισμένα τα πετσάκια σου, τα νύχια σου φαίνονται πιο μακριά και καθαρά. Ωραία, αφού συμφωνήσαμε σε αυτό πάμε να δούμε τις μας περιμένει.

Χρυσά νύχια

 

Κομψά, θηλυκά και σου βγάζουν μια πολύ elegant ανοιξιάτικη διάθεση. Ναι το χρυσό μανικιούρ μου αρέσει, είναι στη μόδα και σίγουρα θα το δοκιμάσω και μια και δυο φορές φέτος. Όσο το βλέπω τόσο που κάνει ένα κλικ μέσα μου, νομίζω συμφωνείς.

Vintage manicure

 

Φέτος είναι η σειρά του 3D manicure να λάμψει και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χτίσεις ολόκληρη ιστορία πάνω στα νύχια σου. Μια επιρροή vintage πάνω στα δαχτυλάκια σου θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή μιας και είναι πολύ εντυπωσιακό και τόσο μέσα στα trends για το 2019.

Σκούρα μπλε νύχια

 

Όχι δε θα λείψουν οι σκούρες αποχρώσεις φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι 2019. Σκούρα μπλε νύχια και όλα καλά. Καταλαβαίνεις πως αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί είμαι μεγάλη φαν των σκούρων αποχρώσεων Οπότε ναι αν αγαπάς και εσύ τις σκούρες αποχρώσεις, σκούρο μπλε είναι η επιλογή σου.

Χρώμα στο χρώμα

 

Είναι αυτό που κάνεις τη σκούρα απόχρωση από κάτω και μετά από πάνω περνάς την ανοιχτή, αφήνοντας από γύρω λίγο περιθώριο για να μπορεί να φαίνεται το σκούρο χρώμα. Κάτι σαν όμπρε για τα νύχια θα λέγαμε. Γιατί όχι, το έχει το ενδιαφέρον του.

Rainbow νύχια

 

Εντάξει πόσο πιο καλοκαιρινή διάθεση να έχεις άμα κάνεις ένα τέτοιο μανικιούρ. Ουράνιο τόξο και όλα ωραία, καλά, δροσερά και παραμυθένια. Και παραδόξως ενώ θα περίμενες μια υπερβολή ακούγοντας rainbow νύχια, τελικά το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ ήρεμο και όμορφο.

Nude βάση με 3D σχέδιο

 

Όπως σου είπα το 3D είναι φέτος πολύ στη μόδα και έτσι επίλεξε μια nude βάση για μπορέσεις να αναδείξεις το τρισδιάστατο σχέδιο που έχει επιλέξει για το μανικιούρ σου. Θα είναι σαν να φοράς κόσμημα στα νύχια σου αντί για τα δάχτυλα.

Κλασσικό κόκκινο

 

Το κόκκινο είναι διαχρονικό. Είτε είναι στα χείλη, είτε είναι στα νύχια, δε φεύγει. Γατί πως μπορείς να «διώξεις» από τις τάσεις της μόδας ένα χρώμα που είναι συνδυασμένο με την απόλυτη έκφραση θηλυκότητας; Η απάντηση είναι δε μπορείς! Το λατρεύουμε όλες οι γυναίκες.

Καρό manicure

 

Ένα τραπεζομάντιλο στα δάχτυλα σου. Το βρίσκω αξιολάτρευτο θεϊκό και με τρελαίνει που το καρό αυτό μπορεί να γίνει με τόσες χρωματικές αλλά και σχεδιαστικές παραλλαγές. Μου αρέσει, το θέλω, θα το κάνω και θα το ευχαριστηθώ. Θα το προτιμήσω σε κλασικούς πικ νικ τόνους- κόκκινο με λευκό.

Λαχανί νύχια

 


Λαχανί φλούο/ νέον νύχια. Καλοκαιρινή πρόταση, παιχνιδιάρικη και βγαίνει και σε άλλες αποχρώσεις. Το λαχανί κακά τα ψέματα μονοπωλεί μιας και έχει την σωστή ισορροπία στην ένταση από το χρώμα και στο πόσο ήρεμο είναι ταυτόχρονα, αλλά αν σου αρέσει η ιδέα το κίτρινο και το κοραλί είναι δυνατές επιλογές.









πηγη:ediva