Το mani της Κυριακής, ας είναι ότι πιο χρωματιστό και χαρούμενο έχουμε κάνει φέτος!

Funny nails

Έφτασαν οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια. Κάτι τέτοια όμως δεν σας πτοούν. Το look σας ακολουθεί τις τάσεις και μάλιστα όχι τις χειμωνιάτικες αλλά τις ανοιξιάτικες. Θα πάτε κόντρα και θα το χαρείτε. Η μανικιουρίστ περιμένει να τις δώσετε ιδέες. Κι εσείς θα είστε πανέτοιμες.


Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα σχέδια και χρώματα και το μανικιούρ σας θα δείχνει τέλειο ακόμη κι αν φοράτε και πάλι πουλόβερ, κασκόλ και σκουφί. 

 Spring nail art

 Καλό είναι αν επιλέξετε σχέδια με πολλά και διαφορετικά χρώματα η βάση να παραμείνει nude ή διάφανη. Μόνο έτσι θα δείχνουν chic. Σε σκούρα βάση είναι καλύτερο να κάνετε minimal nail art. 

 Nails with stones

Επίσης τολμήστε το συγκεκριμένο look ακόμη κι αν έχετε κοντά νύχια. Οι nail artists άλλωστε επιμένουν ότι είναι ωραιότερα στα κοντά παρά στα μακριά τα οποία από μόνα τους είναι υπερβολικά και έντονα με αποτέλεσμα κάθε σχέδιο απλά τα “επιβαρύνει”.

 Delicate spring nails

Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που επιλέγετε έντονα χρώματα και ιδιαίτερο nail art κάθε ατέλεια φαίνεται περισσότερο απ’ ότι με τα nude για παράδειγμα ή τις μονοχρωμίες. 

 Painted nail designs

Ζητάτε πάντα λοιπόν από τη μανικιουρίστ να περιποιηθεί με προσοχή τα νύχια και τα πετσάκια. Καθαρίζει την περιοχή και παράλληλα δημιουργεί το τέλειο σχήμα ώστε να αναδειχθεί το look με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό είναι στο τέλος να απλώσει μικρή ποσότητα scrub που θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απαλότητα που θα απολαύσετε στ’ αλήθεια. Ένα mini spa δηλαδή.

 Summer nails

Εσείς με τη σειρά σας πρέπει να φροντίζετε στο σπίτι  τα νύχια αλλά και το δέρμα γύρω από αυτά όπως και τα χέρια σας ενυδατώνοντας την περιοχή ώστε να παραμείνουν άψογα για περισσότερο χρονικό διάστημα. Καλό είναι ειδικά όταν κάνει κρύο να απλώνετε μία κρέμα κατάλληλη για τα χέρια και τα νύχια αλλά και ένα έλαιο που προσφέρει εκτός από την απαραίτητη υγρασία και απαλότητα.



  





πηγη:faysbook