Επιλέγουμε μοναδικά σχέδια από τον κόσμο του nail art για κάθε γούστο, περίσταση και στυλ.

 

Εντυπωσιακά χρυσά σχέδια πάνω σε μαύρο, κόκκινα του Βαλεντίνου, σαγηνευτικά μωβ αλλά και όχι μόνο, θα γίνουν οι αγαπημένες σας επιλογές.


DRAGON NAILS


Προτείνουμε πιο εντυπωσιακά nail art, πιο ζωηρά χρώματα και έντονα effects. O λόγος για τα cat eye νύχια που πέρα από τη λάμψη τους, θα τα αγαπήσετε γιατί είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά nail art ever! Snake skin και dragon eye κλέβουν όλα τα βλέμματα.

PURPLE CARNIVAL NAILS


Για όσες ανυπομονούν να φύγει το καταχείμωνο και να ανοίξει επιτέλους ο καιρός, προτείνουμε ανοιχτές, έντονες αποχρώσεις και μια από αυτές είναι το αγαπημένο χρώμα του μωβ. Προτείνουμε γραμμικό σχέδιο με έντονες καμπύλες, σε συνδυασμό με ombre εφέ.

MINIMAL CHOCOLATE NAILS


Οι σκούρες αποχρώσεις και τα animal print σχέδια είναι μέσα στις top προτιμήσεις μας και πρόκειται να παραμείνουν εκεί για αρκετό καιρό ακόμα. Συνδυάστε γήινες αποχρώσεις nude/καφέ και απογειώστε το nail look σας με το αντίστοιχο σχέδιο είτε σε όλο το νύχι, είτε τμηματικά.

FAVORITE RED


Για εσάς που λατρεύετε το κόκκινο σε οποιοδήποτε σχήμα και σε κάθε απόχρωση μπορείτε να έχετε ένα μονόχρωμο αποτέλεσμα, αλλά όσες θέλετε να εντυπωσιάσετε μπορείτε να “τσαλακωθείτε” παίζοντας με υφές και υλικά.

FOREVER FRENCH


Αναμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές και all time classic προτάσεις είναι το γαλλικό μανικιούρ, ιδανικό για κάθε περίσταση και με κάθε outfit. Επιλέξτε chic and natural επιλογές καθώς με το γαλλικό μανικιούρ τα νύχια σας φαίνονται περιποιημένα, κομψά και καθαρά.
 
 

Η Tracy Σμυρναίου είναι ιδιοκτήτρια του στούντιο νυχιών “TRACY the art of elegance” και της σχολής “ΝAIL ACADEMY” στην Κόρινθο και έχει δουλέψει σε fashion shows, video clips και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Για επικοινωνία μαζί της βρείτε την στο facebook: NAIL ACADEMY Korinthos.


  





πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου