To mani της Άνοιξης είναι shimmer και διακριτικά λαμπερό!

 Cute fashion nails

Ο καιρός είναι τέλειος και μας προετοιμάζει προφανώς για την άνοιξη που έρχεται. Καταλαβαίνω ότι είστε συγκρατημένες γιατί ο Μάρτιος είναι ύπουλος και μπορεί να μας τα χαλάσει. Όπως και να ‘χει όμως μερικές μέρες θα είναι μόνο και μετά spring time!


Τις τάσεις της νέας σεζόν τις ξέρουμε απ’ έξω. Αρχίζουμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε τα νεσεσέρ μας και να βάζουμε στην άκρη τις πολύ σκούρες αποχρώσεις και τις βαριές υφές. Τα ματ για παράδειγμα θα αραιώνουν αφού είναι κλασικά χειμωνιάτικες φόρμουλες. Όπως επίσης το eyeliner και οι πούδρες σε κόμπακτ μορφή.

 Όσο αφορά το μανικιούρ ήδη κοιτάμε κρυφά τα έντονα χρώματα και σχέδια. Τα σκοτεινά και μεταλλικά μπαίνουν στην άκρη και τα glitter θα τα βγάλουμε από τη θέση τους τα επόμενα Χριστούγεννα πάλι.

Το ξέρουμε όμως ότι σας αρέσουν οι λάμψεις και δεν μπορείτε εύκολα να τις αποχωριστείτε. Αλλά ξέρετε ότι ειδικά τα βερνίκια που περιέχουν glitter στη σύνθεση τους στο δυνατό φως της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής μέρας δείχνουν υπερβολικά και κάθε άλλο παρά κομψά. Επειδή όμως σας καταλαβαίνουμε και δείχνουμε κατανόηση σας βρήκαμε λύση.

Θα χρησιμοποιήσετε βερνίκια νυχιών με shimmer που είναι διακριτικό και κομψό. Παράλληλα είναι και ένα από τα trends της σεζόν οπότε πιστεύουμε ότι σας καλύψαμε. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας παστέλ απόχρωση που ταιριάζει με την εποχή αλλά και πιο σκούρα αν δεν αγαπάτε τις απαλούς και ρομαντικούς τόνους.

Επειδή τo shimmer έχει μια λάμψη καλό είναι να το απλώσετε μόνο του. Και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάποιο σχέδιο ή να στολίσετε τα νύχια σας. Είναι τόσο όμορφο που δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Κάτω από τον ήλιο μάλιστα αποκτά ένα τέλειο εφέ που αναδεικνύει και αναβαθμίζει το μανικιούρ σας.

Επίσης ταιριάζει απόλυτα και στα κοντά νύχια αφού δείχνουν περιποιημένα και λαμπερά. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία επιλέξτε μια nude απόχρωση.

Ας δούμε τα ωραιότερα τώρα:

Brilliant nails
 Blue and white nails
 Bright blue nails
 Shimmer nails
Delicate nails
 Short nails 2017
Stylish nails
 Spring nail art
Great nails
 Two color nails
 Oval nails









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου