Άνυδρο πεντικιούρ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Άνυδρο πεντικιούρ!

Αφήστε την λεκάνη με το νερό στην άκρη και ανακαλύψτε τα οφέλη της υπηρεσίας πεντικιούρ, δίχως τη χρήση νερού.


Το πεντικιούρ χωρίς νερό κρύβει αρκετά οφέλη, όπως μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ, απαλότερο δέρμα, αυξημένη διάρκεια του προϊόντος, ενώ εγγυάται μεγαλύτερη υγιεινή, αλλά και μια πιο eco-friendly υπηρεσία! Διαβάστε τους 4 πιο σημαντικούς λόγους που το πεντικιούρ δίχως νερό είναι πολλές φορές καλύτερο από την συμβατική υπηρεσία και ποιος ξέρει, μπορεί να σταθεί ακόμη και ως αφορμή για να την αλλάξετε!

  • Το βερνίκι διαρκεί περισσότερο. Όταν τα νύχια μουλιάζουν στο νερό για περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, έχει ως συνέπεια να φουσκώνουν και να αυξάνονται σε μήκος. Στη συνέχεια, όταν στεγνώσουν και τα νύχια επιστρέψουν στο κανονικό τους μέγεθος, το βερνίκι είναι πιο εύκολο να σπάσει.
  • Το πεντικιούρ χωρίς νερό κάνει το δέρμα πιο απαλό και ενυδατωμένο. Όταν οι πατούσες μπαίνουν στο νερό είναι επόμενο να ενυδατώνονται και ό,τι προϊόν απλώνεται στη συνέχεια πάνω τους, δεν απορροφάται στο 100%. Αντίθετα, στο άνυδρο πεντικιούρ, τα πόδια απορροφούν το 100% των ενυδατικών προϊόντων και χαρίζουν ένα ακόμη πιο απαλό δέρμα σε όψη, αλλά και σε υφή.
  • Πελάτες, αλλά και τεχνίτριες, απολαμβάνουν μια περισσότερο υγιεινή και ασφαλή υπηρεσία, καθώς το νερό μεταφέρει και αυτό μικρόβια. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το ρίσκο να γεννηθούν μικρόβια, τα οποία μπορεί να προέρχονται ακόμη και από την λεκάνη του μανικιούρ.
  • Το άνυδρο πεντικιούρ θα μειώσει και τα κόστη σας, καθώς μειώνονται οι χρόνοι για το μανικιούρ, η χρήση εξοπλισμού, αλλά και η ποσότητα του νερού. Πιο συγκεκριμένα, η ποσότητα του νερού μπορεί να μειωθεί ακόμη και στο 90% και αυτό αποτελεί προτέρημα και για όσους θέλουν να προσφέρουν πιο φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες.
  • Από την άλλη, μειώνεται και ο χρόνος που αφιερώνει η τεχνίτρια σε κάθε πελάτισσα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επενδύσει τον επιπλέον χρόνο της αλλού, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο και την παραγωγικότητα.

ΑΝΥΔΡΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

  1. Καθαρίστε τα πόδια χρησιμοποιώντας ένα αντισεπτικό και μια ζεστή πετσέτα. Εξετάστε τα πόδια για τυχόν γρατζουνιές, ή πληγές. Αν όλα είναι καλά, προχωρήστε.
  2. Απλώστε ένα προϊόν που θα κάνει τις πατούσες πιο απαλές και τυλίξτε τα πόδια της πελάτισσας με μια ζεστή πετσέτα για πέντε λεπτά, αφήνοντας το προϊόν να απορροφηθεί.
  3. Φροντίστε τους κάλους και τρίψτε τα πόδια με scrub από αλάτι, ή ζάχαρη. Σκουπίστε πολύ καλά τα πόδια με μια καθαρή, καυτή πετσέτα.
  4. Φροντίστε και δώστε σχήμα στα νύχια. Συνεχίστε το πεντικιούρ σας ως συνήθως! 
 
Για bonus, μπορείτε να κάνετε και ένα μασάζ ποδιών στη πελάτισσα σας.









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου