14 Nail Trends από το Hollywood!

 

Οι σταρ του Ηollywood, μας δείχνουν τα καλοκαιρινά νύχια τους και μας εμπνέουν να δημιουργήσουμε, να δοκιμάσουμε και να ευχαριστηθούμε κάθε ένα από αυτά.

Gigi Hadid

Η γνωστή nail aritst, @nailsbymei ξαναχτυπά με μία ακόμη δροσερή και καλοκαιρινή δημιουργία. Με το απίστευτο ταλέντο της δημιούργησε αυτό το σχέδιο, ζωγραφίζοντας ξεχωριστά το κάθε φρούτο, και εμείς απλά το λατρέψαμε.

Rita Ora

Πίσω από αυτή τη δημιουργία βρίσκεται μία από τις πιο τολμηρές Nail Artist, η Britney Tokyo. Φανταχτερά χρώματα με μία πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο ακρυλικό κομμάτι του νυχιού.

Selena Gomez

Φέτος το καλοκαίρι το συγκεκριμένο χρώμα έκανε πάταγο! Η δημοσίευση της tammytailornails το αποδεικνύει. Η Selena Gomez τα λάτρεψε, το ίδιο και εμείς.

Kylie Jenner

H Kylie Jenner προτίμησε κάτι πιο εκκεντρικό για τα δικά της νύχια. Μακριά tie dye nails από την Kylie και ένα ακόμα trend που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Dua Lipa

Η Dua Lipa επιχείρησε ένα μανικιούρ με πρωταγωνιστή τα αστέρια, για την παρουσία της στις Κάννες και εμείς μείναμε μόνο να ζηλεύουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner εμφανίστηκε στο Coachella Festival, με neon αστέρια στα νύχια της και κάλυψε επαρκώς όλες τις προσδοκίες μας.

Dua Lipa

Η Dua Lipa συνηθίζει να κάνει πολύ πιο εκκεντρικά σχέδια στα νύχια της, αυτή τη φορά όμως, επέλεξε μία nude βάση και ένα σχέδιο σε άσπρο και μαύρο που μας άρεσε πολύ.

Khloe Kardashian

Παρά το γεγονός ότι, παλαιότερα είχε δεχθεί κριτική για το υπερβολικό μήκος στα νύχια της, η Khloe δεν άλλαξε καθόλου το μέγεθος και τα στόλισε με αυτή την πραγματικά μοναδική απόχρωση.

Imaan Hammam

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε neon στις άκρες και glitter μέχρι τη βάση του νυχιού, αυτό είναι ένα σχέδιο που σίγουρα μας άρεσε πολύ και θα το δοκιμάσουμε άμεσα!

Gigi Hadid

Αυτό το μανικιούρ επέλεξε η Gigi Hadid για να γιορτάσει τα 24 γενέθλιά της. Καλοκαιρινό, με μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Kylie Jenner

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε, και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Kendall Jenner

Παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο που μας δημιουργεί μία νοσταλγία θυμίζοντάς μας τα παιδικά μας χρόνια!

Kendall Jenner

Cow Nails.. Σας το είχαμε πει και παλιότερα είναι τάση και δεν δείχνει να σταματάει. Ιδιαίτερα, μοναδικά, πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλες.

Lilly Allen

Old but gold. Η Lilly Allen, μας δείχνει ίσως τα πιο cool νύχια για festival και ανυπομονούμε να την εμπιστευτούμε.











πηγη:queen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου