Νύχια που θα κάνουν το μανικιούρ σας να μείνει στη θέση του, όλες τις μέρες των διακοπών!


Κάποιες από εσάς βρίσκεστε ακόμη στο γραφείο και το πιθανότερο είναι να μην προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα χρειάζεται πριν φύγετε για διακοπές. Όπως για παράδειγμα μανικιούρ, μιας και δεν έχετε χρόνο να επισκεφτείτε τη nail artist. Μη σκάτε.
 
Δεν υπάρχει λόγος. Μπορείτε να αποκτήσετε το ωραιότερο look μόνες στο σπίτι και μάλιστα με βερνίκια που θα μείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.


Τα beauty brands άλλωστε στα καταλαβαίνουν. Γνωρίζουν πως δεν έχετε χρόνο στη διάθεση σας. Από την άλλη όμως είναι αδιανόητο να μην έχετε ένα τέλειο μανικιούρ στις διακοπές.  

 

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησαν φόρμουλες που μένουν σταθερές για μέρες όπως ακριβώς συμβαίνει και το ημιμόνιμο μανικιούρ. 


Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται η ειδική λάμπα και η μανικιουρίστ.

 

Μπορείτε να το κάνετε λίγη ώρα πριν σαλπάρετε ή αφού φτάσετε στον προορισμός σας. Μερικά από τα συγκεκριμένα βερνίκια μάλιστα δεν χρειάζονται base coat.  

 

Το top coat βέβαια είναι απαραίτητο ώστε να “κλειδώσει” το χρώμα. 

 

Η χρωματική γκάμα είναι τεράστια και αυτό σημαίνει πως έχετε πολλές επιλογές. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού είναι το multi color. Διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι δηλαδή. Πρόκειται για μία τάση που ταιριάζει τέλεια με την ατμόσφαιρα των διακοπών.  

 

Παράλληλα μπορείτε να κάνετε και ένα απλό nail art αν πιάνουν τα χέρια σας.


Εμείς σας προτείνουμε, αν έχετε λίγο χρόνο στη διάθεση σας, να περιποιηθείτε την περιοχή γύρω από τα νύχια ώστε να αναδειχθεί το χρώμα. 


Απλώστε μικρή ποσότητα λαδιού γύρω από την περιοχή και κάνετε απαλό μασάζ ώστε να την ενυδατώσετε, να της χαρίσετε απαλότητα και να εξαφανίσετε σκληρύνσεις και τυχόν πετσάκια.









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου