Cherry-Orange... Το nail look που θα χαρίσει λίγο ακόμη Καλοκαίρι στο look σας

Αποτέλεσμα εικόνας για cherry orange celeb nails

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υιοθετήσατε τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ, σας είδαμε. Τόσο εσείς όσο και οι celebrities εγχώριες και μη ανεβάσατε post στο Instagram από την παραλία, με κοκτέιλ στο χέρι αλλά και χαϊδεύοντας μια γάτα τη Μύκονο (βλέπε Bella Hadid). Και ακολουθήσατε όλες τις μεγάλες τάσεις.
 
Με το french να έχει την τιμητική του. Φυσικά το living coral που ταιριάζει απόλυτα με το μαύρισμα σας. Επίσης αφήσατε την μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει τα ωραιότερα  nail art με λουλούδια, ζωάκια, ψαράκια, κοχύλια και φρούτα ενώ στολίσατε τα νύχια σας με μικρές πέτρες και πέρλες. Ενώ στην πρώτες θέσεις βρέθηκαν τα περλέ και  ιριδίζοντα βερνίκια.
Τώρα που ο Αύγουστος τελειώνει σας έχει πιάσει μια μελαγχολία και σκέφτεστε στο πρώτο σας ραντεβού με τη nail artist να αποκτήσετε κάτι πιο σκούρο ή ένα french mani. Όχι και πάλι όχι.  

Θα ακολουθήσετε το παράδειγμα της Jordyn Woods η οποία λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι επέλεξε ένα neon cherry-orange χρώμα που μας άφησε άφωνες. 

 

Έντονο και απόλυτα καλοκαιρινό, απλά το λατρέψαμε. Τις neon αποχρώσεις τις είδαμε παντού τους προηγούμενους μήνες με stars όπως η  Bella Hadid και η Rihanna να το υιοθετούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Cherry Orange nails
 Αποτέλεσμα εικόνας για Cherry Orange nails
















πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου