Το μανικιούρ της Selena Gomez είναι εμπνευσμένο από την Ημέρα των Εργατών

 Αποτέλεσμα εικόνας για selena gomez nails

Στη 2 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επόμενη Δευτέρα, στις ΗΠΑ γιορτάζεται η Ημέρα του Εργάτη, κάτι παρόμοιο με την Πρωτομαγιά. Γίνονται παρελάσεις και οι Αμερικανοί μαζεύονται στις αυλές τους για να γιορτάσουν παραδοσιακά και κλασικά που σημαίνει barbecue.
 
Η ατμόσφαιρα θυμίζει τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου, χωρίς τα πυροτεχνήματα. Η Selena Gomez προετοιμάζεται απ’ ότι φαίνεται να το γιορτάσει ξεκινώντας από το μανικιούρ της. Άλλωστε οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το weekend και διαρκούν τρεις ημέρας. 

Η συγκεκριμένη αργία γιορτάζεται πάντα την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου η οποία παράλληλα σηματοδοτεί και την αρχή του φθινοπώρου, τουλάχιστον τυπικά.

H Gomez ζήτησε από τον προσωπικό της nail arist και αγαπημένο των stars, Tom Bachic, να δημιουργήσει ένα μανικιούρ που να ταιριάζει με την περίσταση κι εκείνο ζωγράφισε αστέρια που φυσικά παραπέμπουν στην σημαία των ΗΠΑ

Ο Bachic δεν θα μπορούσε παρά να δώσει και τη δική του κομψή πινελιά στο nail look της Selena.  Άπλωσε λοιπόν μια διάφανη αλλά ιριδίζουσα βάση και πάνω σ’ αυτή ζωγράφισε μαύρα μικρά και μεγαλύτερα super φωτεινά αστέρια.

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails

 Θα μπορούσε να είναι ένα από τα trends της επόμενης σεζόν μιας και τ’ αστέρια είναι πάντα εντυπωσιακά. Εμείς εκτός από της Gomez βρήκαμε εξίσου υπέροχα star nail looks και σας προτείνουμε να ζητήσετε από την μανικιουρίστ να δημιουργήσει το αγαπημένο σας στο επόμενο ραντεβού. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails

Πάνω σε baby blue βάση υπάρχουν λευκά αστέρια. Μάλιστα το διάσημο nail salon Olive & June έχει λανσάρει αυτοκόλλητα που μπορούν να εφαρμοστούν και στο σπίτι. Τα λευκά αστέρια δείχνουν όμως υπέροχα και στη διάφανη ή nude βάση. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails

Άσπρο-μαύρο. Ο αιώνιος συνδυασμός και η απόλυτη αντίθεση. Στη διάφανη φάση σχεδιάζετε μαύρα αστέρια ή και το αντίστροφο. Το glitter και το ασημί είναι πολύ αγαπημένα σας και το γνωρίζουμε. Και όχι, δεν είναι γιορτινό μόνο. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails

Μπορείτε να το υιοθετήσετε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου απλά επειδή είναι glam και υπέροχο. Αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό τότε θα πρέπει να δείτε αυτό που ακολουθεί. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails

Ροζ βάση και μαύρα αστέρια με glitter. Μικροσκοπικά κόκκινα αστέρια πάνω στα διάφανα νύχια σας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για star nails









πηγη:lilipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου