10 Tips για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη, ένα μανό!!

Αποτέλεσμα εικόνας για βερνικια νυχιων
 
Σίγουρα όλες έχετε παλιά μανό τα οποία είτε έχουν πήξει είτε πλέον δεν σας αρέσει το χρώμα τους, κι όμως αρνείστε να τα πετάξετε και συνεχίζετε να τα κρατάτε στο συρτάρι σας.
 
Δείτε 10 τρικς που μπορείτε να κάνετε με το μανό σας και η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη. 

10 Pragmata mano3 
Προλαμβάνει τη σκουριά και το μαύρισμα στα faux

Όταν ο αέρας χτυπά το μέταλλο, το μέταλλο οξειδώνεται και αλλάζει χρώμα. Το διάφανο βερνίκι βοηθάει τα faux κοσμήματα να παραμένουν σαν καινούργια . Δοκιμάστε να απλώσετε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών πάνω σε ένα δαχτυλίδι που αγαπάτε και φοράτε συχνά και θα δείτε τη διαφορά (Σημείωση: Αυτό δεν θα λειτουργήσει σε ήδη μαυρισμένα κοσμήματα.)

10 Pragmata mano4 
Λύση για το σκισμένο καλσόν

Το έχουμε πάθει όλες! Βρίσκεστε στην δουλειά ή σε ένα σημαντικό ραντεβού και παρατηρείτε ότι έχει φύγει πόντος από το καλσόν σας. Για να μην εξαπλωθεί το «κακό» και γίνουν χειρότερα τα πράγματα απλώστε λίγο μανό με το βουρτσάκι πάνω από την ζημιά. Θα κολλήσει το επίμαχο σημείο.

10 Pragmata mano5 
Αλλάζει το χρώμα των κοσμημάτων

Αν έχετε βαρεθεί το χρώμα των faux κοσμημάτων σας μπορείτε να το αλλάξετε βάφοντάς τα με ένα νέο ζωηρό μανό διαφορετικού χρώματος. Απλά στρώστε από κάτω ένα απορροφητικό χαρτί και ζωγραφίστε το δαχτυλίδι ή σκουλαρίκι που θέλετε να ανανεώσετε.

10 Pragmata mano6 

Βάψτε τα τσιμπιδάκια των μαλλιών σας

Αν θέλετε να δώσετε ένα ζωηρό χρώμα στο χτένισμά σας δεν έχετε παρά να βάψετε τα τσιμπιδάκια σας με τα μανό σας.

10 Pragmata mano7 

Περάστε γρήγορα την κλωστή μέσα από τη βελόνα

Εάν προσπαθείτε να ράψετε ένα κουμπί και το νήμα είναι ξεφτισμένο, είναι πραγματικά σπαστικό να προσπαθείτε να το περάσετε μέσα από τη βελόνα. Αν όμως απλώσετε λίγο μανό στην κορυφή του νήματος τότε αυτό θα σκληρύνει και θα γλιστρήσει γρήγορα στο μάτι της βελόνας. 

10 Pragmata mano8 
Βάψτε τα κλειδιά σας στο χρώμα της επιλογής σας

Εάν μόλις μετακομίσατε σε καινούργιο σπίτι και έχετε ένα σωρό κλειδιά, ένας εύκολος τρόπος για να θυμάστε ποιο κλειδί ταιριάζει σε ποια κλειδαριά, είναι να βάψετε το κλειδί με ένα διαφορετικό και αγαπημένο χρώμα. Επιπλέον έτσι το μπρελόκ σας θα δείχνει πιο όμορφο. 

10 Pragmata mano9 
Σφραγίστε τους φακέλους

Αν σιχαίνεστε να γλύφετε τους φακέλους, προκειμένου να κλείσουν δεν έχετε παρά να απλώσετε λίγο διάφανο βερνίκι στο σημείο για να κλείσει. 

10 Pragmata mano10 
Αποθηκεύστε όρθια τα μανό σας σε ένα κουτί

Για να διατηρήσετε τα μανό σας οργανωμένα και να ξέρετε τι χρώματα έχετε στη συλλογή σας βάψτε με το πινέλο το καπάκι του μανού σας και τοποθετήστε τα όλα σε ένα κουτί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία σε όλα τα μανό σας και κρατήστε το κουτί σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος.

10 Pragmata mano11 
Χρησιμοποιήστε το βερνίκι των νυχιών δώσετε ένα χαρούμενο χρώμα στην σόλα του παπουτσιού σας

Είναι ένας τρόπος για να υποδεχθείτε και να χαρείτε την άνοιξη. Αν μάλιστα έχετε ήδη ένα παπούτσι με χρωματιστή σόλα η οποία έχει ξεφτίσει, μπορείτε έτσι να την κάνετε καινούργια! Φροντίστε μόνο η πρώτη στρώση να έχει στεγνώσει πριν απλώσετε τη δεύτερη.

10 Pragmata mano12 
Καλύψτε μια γρατζουνιά σε μπότες ή παπούτσια

Μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε βερνίκι για να διορθώσετε μια γρατζουνιά σε ένα πολύχρωμο ζευγάρι παπουτσιών αλλά όσον αφορά τα ουδέτερα χρώματα δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Απλώστε λίγο μανό σε ένα παπούτσι το χρώμα του οποίου έχει ξεφτίσει και αφήστε το να στεγνώσει. Είναι ένα πολύ καλό τρικ ιδιαίτερα για τα παπούτσια που δεν φοράτε συχνά.
 
 
 









πηγη:baby


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου