Λίγο απ’ όλα, σε ένα mix & match χρωμάτων και prints θα λέγαμε, που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές! Οι φετινές τάσεις στα νύχια επιτάσσουν μήκος και σχέδια, μινιμαλισμό στο σχήμα με μονοχρωμία, glitter και άλλες εντυπωσιακές τεχνικές καθώς και τάσεις που επανέρχονται από το παρελθόν.
 
 Τόλμησε να κάνεις το διαφορετικό -εφόσον το επιτρέπει η δουλειά σου- κι αν είσαι για τα classics προτίμησε σκούρα χρώματα σε περίεργες αποχρώσεις όπως το καφέ, το πράσινο, το μαύρο και το μπορντό.




Από το show της Tanya Taylor 

Με τα 90’s ανάμεσα στα top trends του Φθινοπώρου τα metallic χρώματα στα νύχια είναι μεγάλο trend. Μπορείς να επιλέξεις μονοχρωμία ή ένα περίεργο γαλλικό αν έχεις πιο παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και να συνδυάσεις χρυσό με ασημένιο.



Από το show της Sonia Rykiel  

As black as it gets! Η punk διάθεση δεν φεύγει πότε από μέσα μας, ειδικά τον χειμώνα. Safe επιλογή για το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ σου το μαύρο χρώμα θα είναι πάντα το it χρώμα του χειμώνα.

Tip: Βρες πολύ σκούρες αποχρώσεις όπως μωβ, μπλε ή πράσινες που θα ορκιζόσουν ότι είναι μαύρο αλλά στο φως του ήλιου έχεις ένα υπέροχο undertone!



Από το show του Jeremy Scott 

Μήκος και έντονα σχέδια ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του show στα νύχια. Παίξε με χρώματα και άφησε διάφανη βάση για να το κάνεις ακόμα πιο έντονο!



Τα glitter nails παραμένουν και φέτος στην λίστα. Κράτησε μια παλ βάση σχεδόν διάφανη και κάνε γαλλικό ή ombre με ότι χρώμα glitter προτιμάς!



Από το show του Oscar De La Renta

Εντυπωσιακό, αριστοκρατικό και σικ είναι λίγα χαρακτηριστικά επίθετα γι’ αυτή την απόχρωση κόκκινου! Θα είναι πάντα από τα καλύτερα trends αφού κολακεύει κάθε γυναικείο χέρι. Αν έχεις κοντά νύχια και δεν συμπαθείς πολύ το μήκος που δεν σε βολεύει (όπως εγώ) αυτό το χρώμα θα γίνει το holy grail σου.



Από τα shows των Bottega Veneta & Marco De Vincenzo

Η μονοχρωμία ήταν το κυρίαρχο trend σε αρκετά από τα shows που είδαμε την περασμένη άνοιξη. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και δώσε αυτό το pop of colour στα νύχια σου ή λάτρεψε το clean nude σε μπεζ ή ροζ.










πηγη:yourtipster