Τo nail art του rapper ASAP Rocky θα σας εμπνεύσει

 

Οι άνδρες celebrity ακολουθούν τις τάσεις και μάλιστα εκείνες που λατρεύουμε κι εμείς. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχουν αποκτήσει μια εμμονή με τα nail art με αποτέλεσμα να αποκτούν looks που θα ζήλευαν όλες.
 
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Anwar Hadid που επισκέφτηκε μαζί με την αγαπημένη του Dua Lipa μία από τις διασημότερες nail artists του Hollywood προκειμένου να αποκτήσουν ένα matchy manicure σε neon αποχρώσεις.

Και τώρα έρχεται ένα rapper, ο ASAP Rocky να δείξει με υπερηφάνεια το μανικιούρ του και να μας ξετρελάνει. Χαριτωμένο, έντονο αλλά και artistic το nail art του Rocky θα μπορούσε να είναι το επόμενο που θα ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Τo nail art του rapper ASAP Rocky θα σας εμπνεύσει

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί nail looks. Ότι έχει να πει ή να καταγγείλει το κάνει μέσω του μανικιούρ του γράφοντας λέξεις όπως off ή και πιο τολμηρές που δεν επιτρέπεται να αναφέρουμε. Καταλαβαίνετε πολύ καλά.

 Αποτέλεσμα εικόνας για nail art ASAP Rocky

 Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πως οι άνδρες πρέπει να βάφουν τα νύχια τους αρκεί να το κάνουν για το σωστό λόγο. Δεν θεωρεί ότι είναι γυναικείο προνόμιο.

 Αποτέλεσμα εικόνας για nail art ASAP Rocky

Τι λέτε; Στο επόμενο ραντεβού σας θα έχετε παρέα και τον αγαπημένο σας;










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου