Στρογγυλό μανικιούρ... Με αυτά τα σχέδια θα το απογειώσεις!!


 Το στρογγυλό και οβάλ σχήμα των νυχιών είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις κυρίες που επιθυμούν να έχουν περιποιημένα νύχια αλλά όχι τόσο μακριά. Είτε προτιμάτε μια φυσική εμφάνιση είτε ένα σχέδιο που είναι funky και φρέσκο, θα βρείτε κάτι παρακάτω που σας ενθουσιάσει.
Δείξτε την προσωπικότητά σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αυτά τα υπέροχα σχέδια μανικιούρ για στρογγυλά νύχια.

 

Μίνιμαλ επιλογές

Η απλότητα είναι απαραίτητη, ειδικά όταν πρόκειται για τα νύχια σας. Κρατώντας μια καθαρή βάση όπως ροζ ή γκρι, προσθέστε κάτι απλό στο σχέδιο με μία κουκκίδα ή γραμμή στην κορυφή. Αυτή η μινιμαλιστική επιλογή εμποτίζεται με κομψότητα και φαίνεται υπέροχη κάθε μέρα.

 Κομψό και μίνιμαλ 

Κομψό και μίνιμαλ

Πολύχρωμα παστέλ χρώματα

Προσθέστε λίγη διασκέδαση στην καθημερινή σας ζωή με πολύχρωμα παστέλ νύχια. Αν και είναι απλά στο σχεδιασμό, δείχνουν πανέμορφα. Δημιουργήστε ένα απαλό ουράνιο τόξο ζωγραφίζοντας σε φθίνουσες αποχρώσεις ή ανακατέψτε το βάζοντας μια διαφορετική απόχρωση σε κάθε δάχτυλο. Είναι μια ελκυστική επιλογή για όσους αγαπούν απαλούς και διαχρονικούς τόνους.

 Παίξτε με παστέλ χρώματα 

Παίξτε με παστέλ χρώματα

Γυαλιστερά σαν καθρέφτης

Πείτε ναι σε αυτό το λαμπερό μανικιούρ. Είναι το τέλειο στυλ για μια βραδινή έξοδο. Εάν δεν είστε έτοιμοι να βάψετε ολόκληρο το χέρι σας, επιλέξτε ένα χαρακτηριστικό νύχι ή δημιουργήστε ένα καλλιτεχνικό σχέδιο με το λαμπερό αποτέλεσμα.

 Ιδανικά για μια νυχτερινήέξοδο 

Ιδανικά για μια νυχτερινή έξοδο

Γκλίτερ

Λάμψτε με αυτά τα χαριτωμένα νύχια. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για όλες τις περιπτώσεις. Επιλέξτε από μικροσκοπικά γκλίτερ ή μεγαλύτερα σχέδια – όλα φαίνονται μαγικά. Παρακολουθήστε την καλλιτεχνική λάμψη στο φως του ήλιου και τραβήξτε την προσοχή όλων!

 Τολμήστε με γκλίτερ 

Τολμήστε με γκλίτερ

Ματ επιλογή

Λεία και εκλεπτυσμένα, αυτά τα ματ νύχια είναι μοναδικά. Επιλέξτε από ένα όμορφο έργο τέχνης όπως λεβάντα ή γεωμετρικά σχήματα ή διατηρήστε το απλό με ένα μόνο χρώμα. Αυτό το κομψό και διαχρονικό στιλ είναι ιδανικό για μια μέρα στο γραφείο. Είτε επιλέξετε μαύρο, λευκό ή κάτι πολύχρωμο, θα θέλετε να φοράτε αυτό το εκπληκτικό βερνίκι κάθε μέρα.

 Τολμήστε να κάνετε ματ μανικιούρ για πιο κομψό αποτέλεσμα 

Τολμήστε να κάνετε ματ μανικιούρ για πιο κομψό αποτέλεσμα

Μαύρο γαλλικό

Ποιος είπε ότι τα γαλλικά μανικιούρ πρέπει να είναι λευκά κάθε φορά; Βάλτε μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό σχέδιο βάφοντας τις άκρες σε μια σκούρα απόχρωση. Αυτό το φρέσκο στιλ προσθέτει μια άμεση αίσθηση ροκ σταρ στα δάχτυλά σας και θα καθορίσει κάθε ρούχο που φοράτε. Διατηρήστε τις άκρες λεπτές για μια κομψή αίσθηση.

 Μαύρο γαλλικό, γιατί όχι; 

Μαύρο γαλλικό, γιατί όχι;

Στο κίτρινο του λεμονιού

Φρέσκα και καλοκαιρινά, αυτά τα μανικιούρ λεμονιού είναι το τέλειο αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Χρωματίστε την πλειονότητα των νυχιών σας με χρώμα εμπνευσμένο από εσπεριδοειδή, όπως το κίτρινο και βάψτε ένα ή δύο δάχτυλα με ένα σχέδιο του νόστιμου φρούτου. Είναι ένας χαριτωμένος και περίεργος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας τους πιο ζεστούς μήνες.

 Ιδανικό για το καλοκαίρι το κίτρινο 

Ιδανικό για το καλοκαίρι το κίτρινο
















πηγη:lifebuzz


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου