Δείτε τα καλοκαιρινά nail trends που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας!

 Best Nails Designs to Wear For Summer 2020 - BEAUTY ZONE X

Βγήκατε όλες από το σπίτι επιτέλους και κάποιες από εσάς επιστρέψατε στο γραφείο. Πάντα με προσοχή βέβαια. Φοράτε μάσκα και γάντια ενώ χρησιμοποιείτε αντισηπτικό. Είμαστε σίγουρες πως έχετε ήδη βρεθεί με τον κομμωτή και τη nail artist αν και έχετε γίνει experts μετά από δύο μήνες εγκλεισμού.


Άλλωστε εμείς σταθήκαμε στο πλάι σας με τον τρόπο μας. Σας αποκαλύψαμε όλα τα μυστικά και συμβουλές των ειδικών ώστε να δημιουργήσετε μόνες σας τα ωραιότερα nail looks. Ταυτόχρονα είδατε τις τάσεις. Και συνεχίζουμε μιας και τα trends είναι ανεξάντλητα.

Σήμερα σας έχουμε μερικά ακόμη καλοκαιρινά που μπορείτε να υιοθετήσετε μόνες σας ή να ζητήσετε το αγαπημένο σας από τη μανικιουρίστ στο επόμενο ραντεβού σας.

Έντονα χρώματα και neon. Το φετινό Καλοκαίρι θα δείτε παντού τις συγκεκριμένες αποχρώσεις και μπορείτε να τις απλώσετε στα νύχια σας ακόμη κι αν είναι κοντά.

 Τα neon νύχια αποτελούν hot, καλοκαιρινό trend - CozyVibe

Γήινα και Ουδέτερα: Είναι οι καλύτερες και πιο ασφαλείς αποχρώσεις ειδικά για εσάς που κάνετε μόνες σας μανικιούρ. Μπορείτε να απλώσετε ένα nude σε όλη την επιφάνεια του νυχιού αλλά και να δημιουργήσετε ένα απλό nail art με βερνίκι σε μπλε απόχρωση.

 9 Stunning Modern French Manicure Ideas | Gel nails french, Almond ...

Minimal with a twist: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. French manicure με tips σε neon απόχρωση αλλά και γεωμετρικές γραμμές με glitter ή shimmer βερνίκι αλλά και μικροσκοπικά αξεσουάρ.

 Easy Minimalist Nail Art- Simple Nail Art Designs To Try | Nykaa's ...

Μπλε: Είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone. Χρησιμοποιείστε δύο αποχρώσεις του δημιουργώντας το ωραιότερο και πιο κομψό look.

Fresh & Pretty Blue Nails Style for Your Finger | PrimeMod










πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου