Shades of summer fruits for Lorena done in the abstract style of ...

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και μαζί του έχουν κάνει την εμφάνιση τους και οι πιο δροσερές αποχρώσεις. Γαλάζιο του ουρανού, κίτρινο που παραπέμπει σε καλοκαιρινά δειλινά, ναυτικά μπλε και γεωμετρικά μανικιούρ, είναι τα στυλ που θα σας κάνουν να καλωσορίσετε την καλοκαιρινή διάθεση στα χέρια σας.


GEOMETRIC BLUE



Το σκούρο μπλε συνδυάζεται με το λευκό σε έναν γεωμετρικό σχεδιασμό. Το μπλε υπερισχύει, ενώ το λευκό που έχει δομηθεί σε μορφή τριγώνου στο εσωτερικό του, προκαλεί αντίθεση. Στο εσωτερικό του τριγώνου υπάρχει το φυσικό nude του νυχιού.


SHADES OF BLUE



Το όμορφο γαλάζιο είναι το ιδανικό χρώμα για το καλοκαίρι. Το χρώμα υπερισχύει, ενώ τα χαριτωμένα stencils κλέβουν την παράσταση.

 
SUNSET



Το ombre αποτελεί αγαπημένη τάση και φοριέται όλες τις εποχές. Τώρα το καλοκαίρι επιλέξτε να αναδείξετε την διάθεση σας επιλέγοντας κλασικούς, χρωματικούς συνδυασμούς της εποχής. Κίτρινο και τολμηρό πορτοκαλί χαρίζουν ένα τροπικό ηλιοβασίλεμα.

 
YELLOW RAINBOW



Ανοιχτό, φωτεινό και απόλυτα καλοκαιρινό. Πρόκειται για ένα κίτρινο παστέλ, το οποίο υπερισχύει σε όλα τα δάχτυλα. Στην βάση των νυχιών έχουν τοποθετηθεί μίνι stencils, τα οποία απεικονίζουν ένα ουράνιο τόξο. Ένα ξεχωριστό μανικιούρ για εκείνες που αγαπούν το χρώμα.

 
TROPICAL BLUE



Απόλυτα καλοκαιρινό και τροπικό. Το λουκ συνδυάζει το γαλάζιο με το πράσινο. Το γαλάζιο αποτελεί την ανοιχτόχρωμη βάση και πάνω της αναδεικνύονται σε πράσινη απόχρωση τα φύλλα ενός τροπικού δέντρου. Κάπως έτσι οφείλουν να είναι τα καλοκαιρινά μανικιούρ.










πηγη:myextension