Πολλές κι ωραίες ιδέες με σχέδια για λευκά νύχια

σχέδια για λευκά νύχια

Γιατί ξέρουμε ότι το ήσυχο, ουδέτερο, ταιριαστό με τα πάντα, λευκό χρώμα είναι all time classic. Και πολύ αγαπημένο από πολλά κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε σεζόν. Ειδικά για το καλοκαίρι έχει την τιμητική του!

Πάμε, λοιπόν, αμέσως να δούμε πολλές κι ωραίες ιδέες σχετικές με σχέδια για λευκά νύχια. Περιμένουμε να μας πεις τη γνώμη σου για το ποιο σου αρέσει και ποιο θα επιλέξεις ενδεχομένως να κάνεις!

1. Γαλλικό μανικιούρ που διαφέρει από το συνηθισμένο

Ξεκινάμε με το πιο διαχρονικό από τα σχέδια για λευκά νύχια που δεν είναι άλλο από το γαλλικό. Ωστόσο, στις φωτογραφίες μπορείς να δεις μερικές παραλλαγές του.

Ξεφεύγουμε από την κλασική οριζόντια γραμμή κατά το πλάτος του νυχιού στο εμπρόσθιο τμήμα του. Και περνάμε σε εναλλακτικές, πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες που θα εμπλουτίσουν το στυλ σου. Στο διαδίκτυο σού δίνεται πάντοτε η δυνατότητα να αναζητήσεις ακόμα περισσότερες προτάσεις. Αξίζουν μια δοκιμή σίγουρα, καθώς θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται πολύ κομψά και περιποιημένα. Παράλληλα, ταιριάζουν με κάθε μα κάθε ντύσιμο, οποιαδήποτε περίσταση, οποιοδήποτε look. Είναι το μανικιούρ… passé partout που λέμε, απλώς σε ενδιαφέρουσες, μοντέρνες, σύγχρονες και ποικίλες παραλλαγές του.

2. Λευκά floral νύχια

Είσαι ρομαντική και παιδί των… λουλουδιών; Δε διστάζεις να τολμάς, να πειραματίζεσαι, με παίζεις με το look σου και τα διάφορα parts του; Το φλοράλ είναι κάτι που αναμφισβήτητα πρέπει να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου! Θα ξεχωρίσεις από τα τετριμμένα, χωρίς όμως να κάνεις και τίποτε το πολύ προκλητικό. Θα έχεις νύχια που θα αποτελούν από μόνα τους ένα κόσμημα, ένα αξεσουάρ πάνω σου, άκρως κατάλληλα για κάθε εποχή του χρόνου – ιδίως για την άνοιξη, το καλοκαίρι κι έπειτα το φθινόπωρο.

Δες το σχετικό φωτογραφικό υλικό και πάρε ιδέες. Αν σου αρέσει το floral pattern, τότε θα το λατρέψεις στα νύχια σου!

Για τις πιο ρομαντικές, καταπληκτική ιδέα είναι και τα λουλουδάτα ή κοινώς floral νύχια. Είναι μια πιο girly επιλογή, κάθε σχέδιο όμως μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου και να ταιριάξει στο συνολικό σου στυλ. Είτε ασπρόμαυρα είτε με χρώμα, μερικά λουλουδάκια δείχνουν πάντα όμορφα στα νύχια!

3. Marble effect: η απόλυτη τάση στα σχέδια για λευκά νύχια

Στα ελληνικά το ζητάς ως «μαρμάρινο εφέ», ωστόσο είναι ευρύτατα γνωστό όπως αναγράφεται στο τίτλο παραπάνω. Αποτελεί ίσως και την πιο πρωτότυπη, σύγχρονη, πολυζητημένη ιδέα στα σχέδια για λευκά νύχια. Κοπέλες και γυναίκες το προτιμούν τόσο το καλοκαίρι όσο το χειμώνα κατά τις πιο πρόσφατες σεζόν, όπου το marble effect έχει ανέβει στην κορυφή των τάσεων της μόδας.

Το μαρμάρινο αυτό αποτέλεσμα στα νύχια μπορεί να γίνει είτε σε ένα – δύο νύχια στο κάθε χέρι, είτε σε όλα. Μπορεί να αναβαθμίσει πολύ το στυλ σου, και να απογειώσει το μανικιούρ σου. Συνδυάζεται υπέροχα με κάθε outfit. Δύναται να γίνει τόσο διακριτικό όσο χρειάζεται να είναι ένα πρωινό μανικιούρ γραφείου ή σπουδών· αλλά και τόσο extravagant όσο απαιτεί ένα ξεχωριστό μανικιούρ, που κάνει «μπαμ» στη βραδινή έξοδο! Τέλος, να προσθέσουμε ότι είναι εξίσου όμορφο και ταιριαστό σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών· δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος περιορισμός ώστε να φανεί ωραίο κι εντυπωσιακό.

4. Ombre στυλ με βάση το λευκό χρώμα

Από τα αγαπημένα και σταθερά κορυφαία στη μόδα τις τελευταίες σεζόν είναι το ombre effect. Είναι διακριτικό, κομψό και συνάμα εντυπωσιακό στην όψη του πάνω στα γυναικεία νύχια των χεριών. Συνδυάζεις το λευκό χρώμα μαζί με άλλες απαλές αποχρώσεις, συνήθως nude ή pastel και έχεις ένα καταπληκτικό μανικιούρ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, ένα ombre εφέ με βάση αυτά τα χρώματα εντάσσεται στον κατάλογο με τα καλύτερα σχέδια για λευκά νύχια!

Διακριτικό και κομψό σχέδιο για τα νύχια είναι το όμπρε εφέ. Μπορείς να το δημιουργήσεις με ένα ουδέτερο nude χρώμα και άσπρο για να διατηρήσεις το ουδέτερο στυλ, εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις το άσπρο και με ένα έντονο χρώμα όπως μπλε ή κόκκινο.

5. Με χρυσές ή ασημένιες αυτοκόλλητες γραμμές

Από τα πιο εκλεπτυσμένα και chic σχέδια για λευκά νύχια είναι αυτά που δημιουργούνται με αυτοκόλλητες ταινίες. Είναι είτε σε ασημένιο είτε σε χρυσό χρώμα, κάτι που μπορείς να επιλέξεις συνδυάζοντάς τα με τα κοσμήματα που συνήθως φοράς (κυρίως το δαχτυλίδι και τα βραχιόλια). Είναι ιδανικό για όλο το 24ωρο, χωρίς να είναι υπερβολικό για το πρωί ή «λίγο» για το βράδυ. Αναδεικνύεται απίστευτα με μία φυσικά σκούρα ή μαυρισμένη επιδερμίδα.

Για ένα full glam αποτέλεσμα, μπορείς να κάνεις το εξής μανικιούρ: ολόλευκα όλα τα νύχια των χεριών σου με 1 χρυσή ή ασημένια γραμμή και 1 νύχι βαμμένο με χρυσό ή ασημένιο χρώμα. Υπέροχη ιδέα!

Τέλος, τόσο το συγκεκριμένο όσο και μερικά από τα υπόλοιπα σχέδια για λευκά νύχια που παρουσιάζουμε, έχει ένα ακόμα θετικό στοιχείο: μπορείς να το ετοιμάσεις μόνη σου. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις και τεχνικές, όπως αντίθετα θα απαιτούσαν το 2ο,  το 3ο και το 4ο μανικιούρ.

6. Με πολύχρωμα σχέδια

Το λευκό ταιριάζει με τα πάντα, αυτός είναι ένας πολύ γενικός κανόνας. Βρίσκει ισχύ και στα βερνίκια για τα νύχια των χεριών. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λευκό χρώμα ως βάση του καμβά, και σε ένα ή ακόμη και όλα τα νύχια να κάνεις γεωμετρικά σχέδια σε πολλά χρώματα.

Για μια έντονα καλοκαιρινή διάθεση, παραδείγματος χάριν, προτείνουμε να κινηθείς σε μισό νύχι βαμμένο με πουά ροζ, πορτοκαλί και πράσινες βούλες. Ή με μία μόνο γραμμούλα σε έντονο φωσφοριζέ χρώμα. Δες φωτογραφίες και άντλησε ιδέες προκειμένου να αναβαθμίσεις το μανικιούρ σου και… τη διάθεσή σου!

Με το λευκό μπορείς επίσης να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου χρώματα με διακριτικό τρόπο ώστε το λευκό να μη χάνει το κυρίαρχο ρόλο του. Με γραμμές, τελείες ή γεωμετρικά σχέδια μπορείς να προσθέσεις χρώμα και να δημιουργήσεις εντυπωσιακές αντιθέσεις. Μια πρόταση για φέτος είναι να επιλέξεις παστέλ χρώματα όπως baby blue, κοραλί, φυστικί ή ανοιχτό κίτρινο!

7. Με μαύρα minimal σχέδια

Κλασικός συνδυασμός χρωμάτων: άσπρο – μαύρο. Ταιριάζει παντού και πάντα. Δεν ορθώνει περιορισμούς. Δίνει στυλ, κομψότητα, φινέτσα. Όλα αυτά ισχύουν και αναφορικά με τα νύχια. Έτσι, η τελευταία από τα σχέδια για λευκά νύχια που έχουμε να προτείνουμε είναι η κατηγορία με τα minimal μαύρα σχέδια. Η εν λόγω διχρωμία μπορεί να απογειώσει με την πρέπουσα διακριτικότητα το μανικιούρ σου αλλά και το στυλ σου ευρύτερα. Πιστεύουμε ότι αξίζει να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο στο επόμενο μανικιούρ σου!

 

 

 

 

 

 

πηγη:dynamikhgynaika



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου