Σχεδόν “γυμνά” νύχια


Φυσικές, αχνές nude αποχρώσεις και κοκτέιλ διαφορετικών παστέλ αποχρώσεων σε κάθε νύχι κάνουν τη διαφορά στο φετινό μανικιούρ. Όμως δική μας αγαπημένη τάση είναι τα σχεδόν “γυμνά” νύχια.  
Ιδανική επιλογή για νύχια ταλαιπωρημένα από τεχνικές επεξεργασίες και ημιμόνιμα μανικιούρ, η τάση ταιριάζει τέλεια σε καλοσχηματισμένα και καλά φροντισμένα κοντά νύχια.

Κοντά, περιποιημένα νύχια

Η βάση για κάθε σχεδόν “γυμνό” μανικιούρ, είναι τα καλά ενυδατωμένα νύχια. Θα τα περιποιηθείς κάνοντας μασάζ με ειδικό λαδάκι η χρησιμοποιώντας ειδικό προϊόν ενυδάτωσης νυχιών. Βήμα δεύτερο είναι η λείανση των νυχιών με buffer. Αν δεν το συνηθίζεις ήδη, δοκίμασε το και δες τη διαφορά. Στη συνέχεια πέρασε δύο στρώσεις βερνικιού σε εντελώς διάφανη η σε πολύ απαλή nude απόχρωση που ταιριάζει με το μαυρισμένο από τις διακοπές δέρμα σου. Δώσε ακόμα περισσότερο στιλ στο σχεδόν “γυμνό” μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ματ βερνίκι η βερνίκι με ήπιους ιριδισμούς.

 

Σχεδόν “γυμνό” nail art

Ολοκλήρωσε το μανικιούρ με απλό αλλά δημιουργικό nail art σαν αυτά που υπογράφει η διάσημη Αμερικανίδα nail artist, Betina Goldstein. Δοκίμασε τις ικανότητες σου στο nail art στο σπίτι, χρησιμοποιώντας λεπτά πινέλα η βερνίκια σε διάφορες αποχρώσεις που διατίθενται σε μορφή στυλό. Μια πιο εύκολη και εξ ίσου διασκεδαστική εκδοχή είναι να παίξεις με αυτοκόλλητα νυχιών. Τοποθέτησε τα αυτοκόλλητα συμμετρικά σε κάθε νύχι, αυτοσχεδίασε δημιουργώντας διαφορετικά εφέ και σταθεροποίησε τα αυτοκόλλητα περνώντας όλο το νύχι με προστατευτικό top coat.

   Dotted nails

Δεν χρειάζεται να πας σε nail artist για να δημιουργήσεις το dotted look. Χρησιμοποίησε συνδυαστικά ένα ειδικό πολύ λεπτό επαγγελματικό πινέλο και το κανονικό πινέλο του βερνικιού και βερνίκια σε τρεις η περισσότερες διαφορετικές αποχρώσεις.

Νύχια με μήνυμα

Για το πιο εύκολο nude nail art, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μαύρο βερνίκι σε μορφή “στυλό”. Σχημάτισε από ένα γράμμα σε κάθε νύχι και επικοινώνησε το μήνυμά σου. Εναλλακτικά μπορείς να σχεδιάσεις στα νύχια σου απλά γεωμετρικά σχήματα, η συνδυασμούς από λεπτές και πιο φαρδιές γραμμές.

Διαφάνειες και ημικύκλια

Το φίνο εφέ σε αυτό το nail art της Betina Goldstein, δημιουργείται με ημικύκλια σχεδιασμένα με πολύ λεπτό πινέλο και ολόμαυρο βερνίκι, εσύ όμως μπορείς να το δοκιμάσεις στο σπίτι χρησιμοποιώντας με βερνίκι σε μορφή στυλό. To nail art ολοκληρώνεται με μια στρώση πιο σκούρου nude βερνικιού στη κορυφή και στη βάση κάθε νυχιού. Αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι, μπορείς πάντα να ζητήσεις τη βοήθεια μιας nail artist.

 

Παίξε με αυτοκόλλητα

Πάρε έμπνευση από αυτό το εξαιρετικό nail art της Goldstein και δοκίμασε να το πετύχεις παίζοντας με τυπωμένα η με μονόχρωμα nail stickers που στη συνέχεια θα περάσεις με στερεωτικό top coat. Εναλλακτικά εφάρμοσε μια εξτρά στρώση διάφανου βερνικιού, με λαμπερή η με ματ υφή. Οι δυνατότητες είναι κυριολεκτικά άπειρες. Ότι είδους sticker κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

 


 

 

 

 

 

πηγη:beautemagazine



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου