The Best Wedding Nails 2020/2021 Trends | Wedding Forward

Νυφικά νύχια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα αναδείξουν τη βέρα σας.

Σε αυτό το τεύχος θα παρουσιάσουμε νυφικές προτάσεις άκρων μιας και από εδώ και πέρα οι γάμοι έχουν την τιμητική τους! Κάθε νύφη θέλει να κάνει μια λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση την ημέρα του γάμου της. Αρχικά θα βρει το ιδανικό νυφικό που θα την κάνει να κλέψει τις εντυπώσεις. Για να ολοκληρώσει όμως την εμφάνιση της θα χρειαστεί ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ, χτένισμα και βέβαια περιποιημένα και κομψά νυφικά νύχια. Η πιο κλασσική επιλογή είναι το γαλλικό, ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη υπέροχες ιδέες για νυφικά νύχια που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα αναδείξουν την βέρα σας. Οι αποχρώσεις που συνήθως χρησιμοποιούνται στο νυφικό μανικιούρ είναι nude, γαλακτερό, ροζ και ροδακινί.

 

OMBRE & FLOWERS


Θα ξεκινήσουμε με δυο από τις πιο αγαπημένες μας προτάσεις, ombre νύχια και χειροποίητα 3D λουλούδια με ακρυλική σκόνη. Επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει με το νυφικό σας και υιοθετήστε αυτό το τόσο ρομαντικό αποτέλεσμα με ή χωρίς κρύσταλλα swarovski.

 

ROSES EVERYWHERE


Εδώ έχουμε επιλέξει μια πιο ροδακινί απόχρωση και τα τριντάφυλλα έχουν και πάλι την τιμητική τους. Στη συγκεκριμένη πρόταση τα λουλούδια δεν είναι ανάγλυφα καθώς είναι ζωγραφισμένα με color gel. Έχουμε πει πολλές φορές πως τα κρύσταλλα προσθέτουν μια ιδιαίτερη λάμψη και επίσης μπορείτε να διαλέξετε είτε holo είτε mermaid effect.

 

GLITTER BRIDAL MANI


Αν επιλέξετε να προσθέσετε glitter βερνίκι στα νυφικά νύχια σας, μπορείτε να το κάνετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η μια εκδοχή είναι να βάψετε όλα σας τα νύχια με ένα βερνίκι με γκλίτερ. Επιλέξτε μια απόχρωση του λευκού με διακριτική χρυσόσκονη για ένα πολύ εκθαμωτικό αποτέλεσμα. Διαφορετικά άλλη μια πρόταση είναι αυτό του ombre glitter nails δηλαδή σαν καταρράχτης από glitter.

 

CLASSIC FRENCH


Η πιο κλασική επιλογή για νυφικά νύχια είναι αυτή του γαλλικού μανικιούρ. Είναι κομψό και ταιριάζει υπέροχα με όποιο νυφικό και αν έχετε επιλέξει την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Με γαλακτερή ή ροζ βάση ανάλογα με τις προτιμήσεις και το τι σας αρέσει περισσότερο, θα είστε υπέρκομψες και all time classic!

 

REAL FLOWERS


Για το τέλος αφήσαμε μια πολύ εντυπωσιακή και άκρως ξεχωριστή επιλογή! Είχατε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο πέρα από τα λουλούδια της διακόσμησης να έχετε και αληθινά λουλούδια στα νύχια σας; Η συγκεκριμένη είναι η λεγόμενη «επέκταση βάσης» στην οποία μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας απόχρωση σε αποξηραμένα λουλούδια είτε ο,τιδήποτε άλλο!





πηγη:myextension