Winter 2020 Nail Trends To Try Now

Οι νέες τάσεις στο μανικιούρ δίνουν επιλογές για όλα τα γούστα και ταιριάζουν τέλεια με την διάθεση του φθινοπώρου και τα χρώματα που θα επικρατήσουν στην μόδα αυτόν τον χειμώνα.

 

MESSY METALLIC

Οι μεταλλικές αποχρώσεις παραμένουν στις τάσεις και αυτήν την σεζόν. Μάλιστα, προτείνεται, να περιορίζονται σε μερικά νύχια και να αποδίδονται με ελευθεριάζουσα διάθεση, σαν ένα έργο μοντέρνας τέχνης πάνω σε ένα μικρό καμβά.

 

SHORT AND PALE

Ίσως δεν το περιμένατε αλλά τα κοντά νύχια επέστρεψαν στη μόδα. Φροντισμένα και τέλεια, αποκτούν ακόμα πιο τρυφερή διάθεση με απαλές αποχρώσεις και παστέλ χρώματα που απογειώνουν την διακριτικότητα του αποτελέσματος.

 

DARK SHADES


Αν και πάντα υπήρχαν εκείνες οι γυναίκες που προτιμούσαν το μαύρο μανικιούρ, τώρα η μόδα το επιβάλει επιτακτικά και ζητά και από εκείνες που δεν το συνήθιζαν, να το υιοθετήσουν. Goth μαύρο, μολυβί, blueblack ή σκοτεινό μοβ. Ό,τι και αν επιλέξετε, είναι σύμφωνο με τις τάσεις του χειμώνα.

 

METALLIC BLUE


Το μπλε μανικιούρ δεν δείχνει να έχει καμιά διάθεση για να φύγει από το προσκήνιο. Αυτή τη σεζόν, μάλιστα, γίνεται ακόμα πιο έντονο, μεταλλικό και glamorous για να μπορούν εκείνες που το αγαπούν, να έχουν ένα ακόμη λόγο για να μην θέλουν να το αποχωριστούν.

 

LONG ALMOND


Ωραία τα μεγάλα νύχια και μπράβο σε όσες καταφέρνουν να τα διατηρούν αλλά τα πιο μετρημένα και στο σχήμα του αμύγδαλου είναι ακόμα πιο θηλυκά και sexy, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να αρχίσετε να τα προτείνετε στις πελάτισσές σας.

 

PIERCINGS AND CRYSTALS


Μικρά διαμαντάκια, εντυπωσιακά piercing, μεγάλες πέρλες και χρυσές λεπτομέρειες. Τα νύχια που αντιγράφουν τα κοσμήματα παραμένουν στο προσκήνιο. Αρκεί, να τα προτείνετε μόνο για βραδινές εμφανίσεις και να μην είναι τόσο φλύαρα που να καταντούν κιτς.





πηγη:myextension